Träningsvärk

Det är bara förnamnet på vad jag har idag. Men faktiskt så känns det bra att ha träningsvärk. Jag vet att jag har gjort något iaf :) Jag skulle sova för typ en timme sedan men då kom Matte förbi med mat så nu är jag pigg igen.

Fast det jag egentligen ville skriva om är hur fruktansvärt glad jag är. För imorgon är det lördag.... Och då kommer sötaste personen jag vet hem! Som jag längtar! Myssugen till 1000! <33


Och nej, tyvärr kan jag inte ge dig sportify Ida. Efter som jag fick en invite så har jag inga invites att ge. Men det är väl bara att ta gratis/reklem versionen? Eller jag vet inte. ;P haha.


Nu ska jag ta sista ciggen för dagen. Sen sov dax faktiskt.





Jag tycker om dig!

Jag döööör

Jag, Martina Hägg och Maria Nyberg har tagit sina feta arslen och varit på SVEA. Det är helt sjukt. Afro power dance vart det och jag är helt slut. Jag är som en köttad hamster. Jag känner redan nu hur tränigsvärken börjar komma, eller nått. Och imorgon ska vi dit igen, japp japp! VI ÄR PÅ G!

Nu ligger jag mest och är död, väntar på att Simpa ska bli klar med tacolasangen, spotifyar lite. Fastnar mest på Håkan..
EFTERSOM DEN ENDA SPELNINGEN HAN GÖR I SOMMAR ÄR I BORLÄNGE!!
Min man, aaaah <3







Få se om jag fortfarande är vaken vid 12,
för jag antar att du slutar då.
Tänkte iaf ringa då.
Jag saknar dig.

Klagoblogg

Dålig uppdatering. Dåligt av mig. Men jag jobbar, springer på vårdcentralen och sover. Har nyss kommit hem från vårdcentralen faktiskt.Tänkte ge er en uppdatering på alla fel jag har just nu och och vad vårdcentralen har jag gjort åt de.

- Utslag som kliar, 2 undersökningar, starkaste kortison salvan och tabletter som ska stoppa klådan och gör mig trött så jag ska få sova på nätterna.
- Ont i magen, 3 undersökningar + 1 ändtarmsundersökning + 6 bajsprov, mest ingenting fått nån salva som tycker jag ska smörja mig i röven med.
- Hugg i bröstet, 2 undersökningar, ingenting, det var tydligen normalt.
- Järnbrist, 6 blodprov, har fått järntabletter.


Ser ni vad jag ser?! Det ska tydligen ta 100 undersökningar innan dom kan komma fram till någonting. Jag blir så trött på vårdcentraler. Ska lämna 3 bajsprov till också, sen kanske dom vet vad det är för fel på min mage. Det är ju den jag vill veta mest vad det är för något, de är ju den jag har haft ont i sen november.
Okej, nu ha jag nog klagat klart. Eller nej, justja. Dom ska skära i mig om en månad också. Det kan bli spännande.
Nu är jag klar.


Och Mr.X grejset kan jag nog ge upp. Man ska ju skriva så för att vara lite anonym av sig. Och så sitter jag här och skriver om ändtarmar och det ena med det fjärde. För er som inte visste av alla mina läsare så heter han Anders, Anders heter han och det är honom tycker jag om! :)




Nu är det dax att åka till vårdcentralen igen. Fast nu är det Pontan som ska dit, jag ska bara med och hålla handen. Haha, nejdå. Jag ska visa vägen bara. Stackars pöjk hittar inte. Haha.





Jag längtar tills på lördag! <3


Ojojoj.

Jag är så trött, så trött. Och inge fyllesex fick jag igår heller. Illa ju. Hata Norge! Träffade mycket människor som jag inte har träffat på ett tag också, de var trevligt :) Äh, jag orkar inte skriva mer. Ska tvinga Larry att dra på en film som man kan dö till nu.





Jag saknar dig!

Fylleblogg

Det var länge sen man fyllebloggtade. Men de är roligt de också. Haha. Nu väntar s2.

Maria och Jojjo. jag hoppas ni kommer för jag behöver er ikväll.
Och det är tur jag har mina pojkar med mig som kan försvara m,ig! =)  Hahah.




Jag vill ha fyllesex inatt.


Hej, jag lever än!

tror jag iaf. Har nyss vaknat. Sjukt trött. Utgång? Kanske. Kan inte bestämma mig. Puss







Helst skulle jag vilja mysa med dig hela natten.
Jag saknar dig!

Hej, jag lever!

Klockan är över 9 och jag lever än, hur coolt som hellst.
Jag kan ju säga att det inte har varit en toppen dag för min del. Att "ta en titt" gjorde riktigt jävla ont kan jag ju säga. Fyfan.
Läkaren har sabbat alla Mr. X chanser iaf, den saken är säker.

Fika med Johan, Grazze och syster var dock trevligt :) Och gött.
Sen tog vi en väda på kupolen, handlade lite fina saker. Lite kompensation till Mr. X kanske. :P haha.

Nu är jag och min syster hemma hos Larry och hon lillar cs för fullt. Haha :) Jag tycker om na ja! :)


Nej, nu vill jag ha mat! Sen sova. Första kalaset imogon, vill ju vara någolunda pigg och utvilad då iaf.




Jag saknar dig

OMFG!

Okej, bra start på dagen eller inte. Kärringen som jag träffade på vc sist sa till mig att komma dit idag också. När jag kommer dit säger dom att han skulle ringa och jag inte alls behövde komma dit. Men väl där så får jag iaf komma in till farbror daktorn och prata lite med honom. Han såg mycket allvarligt på mina problem och jag ska åka tillbaka dit klockan 14, då han hade mer tid för mig. Dock så sade Bo (läkarn heter så) att han skulle "ta en titt" min ändtarm då. Han ska TE EN TITT på min jävla ändtarm! Därför så har jag insett att innan klockan 14 idag måste jag vara död. Så enkelt är det.

Efter mitt lilla besök svänger jag förbi donken för att köpa frulle (som jag har berättat om typ 17 ggr). Tänkte vara snäll att ta med mig till grabbarna grus också. Och när jag kommer hit vad tror ni dom gör? Ligger och sover såklart. Och när jag väcker dem för att berätta hur snäll jag har varit så vrider dom bara lite på sig och säger "väck oss sen ist". Otacksamma jävlar! Så jag har tryckt mitt ägg helt i min ensamhet...
Dock var det faktiskt ganska roligt och se hur dom ligger 3 stycker hoptryckta nästan på varadra i soffan. Och bakom dem står en heeel stooor säng, hel tom! Jag tror jag ska ta och attackera den jag, vila lite innan döden kommer inträffa. OMFG!







Jag behöver dig så mycket just nu.
Önskar du var här så jag kunde få hålla dig i handen,
kramas med dig så fort det blir lite för läskigt.
Jag saknar dig!


Ahhh, ännu en ny helt fantastisk dag!

Om mindre än en timme ska jag alltså infinna mig på kvarnsvedens vårdcentral. Jag 'r nog lite nervös tror jag, tycker inte riktigt om sånna dära doktorer. Sen blir det frulle a la Dönk. Fint sörru! :)

Kul att få åka till Norge snart också. Eller mest kul kommer det ju vara att få träffa Mr. X :)
Jag har funderat lite nu på morgonkvisten på det dära med Mr. X. Jag funderar på att börja bli så där hemlig här i bloggen, nu när den börjar bli så stor. Från 5 läsare till 7 på hela 2 dagar, inte illa!
Ja men kalla honom för Mr. X ist för hans namn. Och när jag lägger ut bilder så ska jag censurera vissa ansikten i paint.
Jag menar ligger man 7.a på bloggbortalen så kan jag ju faktiskt inte lämna ut männsikor hur som hellst, om dom inte vill såklart.

Vad tror ni om det mina 7 läsare?! ;D


Önska mig lycka till! Puss!





Jag saknar Mr. X! ;)


 Jag måste göra en liten upd. bara. Var faktiskt in och kollade statistiken nu och såg att jag faktiskt hade 11 besökare igår. Och då snackar vi unika sådanna! Respekt!

090122

Det börjar bli sängdax för min del. Jag som ska upp imorgon.
Snart är klockan 12 också, då får vi lön. Det är gött! Jag tror att jag kommer få en fet en! :D Eller ja, fet för att jobba på McD.
Nej, innan jag somnar ska jag skriva klart mitt personligabrev faktiskt. Så hoppas vi på Öland till sommaren! :)




Jag saknar dig!!

Min kropp tycker inte jag ska jobba.

Idag var jag till vårdcentralen igen. Tog nya blodprov för att fastställa om jag nu har järnbrist.
Spruträdd som jag är tog jag med Johan som fick hålla handen. Han var jätte nöjd över att gå upp 8 idag, jag också för den delen.
Jag trodde som dom skulle ta livet av mig men jag klämnde johans hand så hårt, det var nog därför jag överlevde. Sen var det en annan liten incident som hände med en "elev" som hon så vacker kallade sig. Då trodde jag att jag verkligen skulle dö, men hon höll sig på sin kant. Så morgonen började alltså med tur. Justja, tack Johan.

Frulle på Donken och jävlar va gött de är med ägg alltså! :D

Sen åkte jag hem och sov lite till och sedan var det bara att bege sig mot jobbet. Jobbade  typ 2 timmar kanske sen känner jag hur det hugger till i bröstet. Helt sjukt ont gör det, så ont brukar det inte göra. Sen känner jag att hela världen börjar snurra och jag säger åt og att jag måste sätta mig. Tror ni det släpper? Nej. Världen snurrar vidare runt mig och jag åker hem.

Duschar och sen upp till grabbarna grus där jag somnar typ på en gång medan dom spelar och skjuter. Har typ nyss vaknat och har bara huvudvärk nu.

Imorgon är jag ledig. Fredag också fast då ska jag iaf upp 8, har tid hos farbror doktorn. Hoppas han är bra och verkligen kollar allting på mig och kan komma på vad det är för fel på mig. Och inte som den andra idioten jag pratade med som sa "äh, det har alla människor" när jag tog upp det med mitt hugg i bröstet.


"Dom säger att man har en lätt förkylning och ger rådet att vila och sedan kommer det fram att man har canser ".
Jävla kvarnsvedens vårdcentral!






En mycket bra person ringde nyss till mig.
Jag saknar dig sjukt mycket!

Lååång dag

Jag har jobbat idag, de var inte så roligt. 2.an hela dagen. Usch ja.
Äh, jag har inget att skriva.

Ikväll ska jag få se på Edward iaf :) <3






Jag saknar dig


090118

Jag är trött.
Jag har ont i magen.
Jag har ont i huvudet.
Jag ska jobba imorgon.
Och jag saknar dig.

Just nu är det ingen bra stund. Jag less. Less less less.
Jag tror jag kryper ner under täcket och kommer inte komma fram på ett bra tag.
Eller först ska jag nog ringa ett samtal...

Den här filmen vill jag se nu.
Den berör verkligen i hjärtat. På riktigt.


Jag vill kramas med dig!

God morgon! God morgon!

Som vanligt när äggähägg dricker alkhol vaknar hon tidigt. Så även idag. Känner mig som Vejron i ottan.

Annars då? Jo, huvudvärk. Men det var trevligt igår faktiskt.
Först förkrök hos Elin där Lina vart dyng. Sen vidare till Sanna. Och sen S2. Dansade en hel massa och det var riktigt länge sedan! Larry och Pontus hade även lyckats att ta sig ner till s2. Det var najs. Och inte glömma Magda. Ja, ho va där ho å.

Nej, kanske berättar mer sen när minnet börjar komma tillbaka. haha.

Frukost? Sen sova mer iaf.



Kom bara hem.
Jag tycker du är söt fasten du är fattig.
Jag saknar dig.

090117

Okej, om cirkus en timme ska jag vara snygg och hemma hos Elinoch alkholen ska börja flöda för att sedan bege oss vidare till Sanna.
Här sitter jag, har inte ens duschat och bloggar.
Jag börjar bli en sann bloggare som bloggar fastän jag inte riktigt har tid.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig heller. Men det var ju inget nytt.
Vafan ska jag ha?! Blir nog och ringa Grazze så jag kan få lite hjälp ;) haha.

Och ikväll ska jag ut, det var inte igår. Det är ju aslänge sen faktiskt. Typ nån gång i början ab Dec. Detta är verkligen inte likt mig. Blev väl dock en hel del vin drickade i Leksand sist. men de var ju bara trevligt. :)

Kanske ska berätta hur det gick med Pontans hår också. Haha. Vi rakade av allt. :P
Simons hår skulle jag få fixa inatt, ojojoj!




Neeru, jag väntar på att du ska bli ekonomskt oberonde så jag kan leva glassarliv. :D
Och när du blir det, det är då vi startar bloggen! ;)
Jag saknar dig.


090116

Vi har varit och kikat på lägenheten nu. :) Den var jätte fin!
Synd bara att dom som hade varit där och kikat innan oss hade lite mer poäng och ville nog också ha den :/
Men jag funderar på gå till tunabyggen och trycka upp brösten i ansiktet på nån äcklig gubbe som sitter där. Fjäsk kallas det ;) haha.

Såg att Lady Gaga skulle komma till Gislaved också. Det vore ju coolt att se! Mene, gislaved?
Det vore ju en annan sak om det var Håkan, haha!

Men nu ska jag klippa Pontan. Haha! :D
Och sen när Simon kommer inatt ska han också stylas.
Han har lovat att han ska ha den frisyren en hel dag, sen ska båda raka av sig det. Men jag ska göra mitt bästa så pojkarna blir nöjda :)
Synd att min mobil är på lagning annars hade ni ju faktiskt kunnat få före och efterbilder. ;)




Jag saknar dig!


Mat?

Just för tillfället sitter jag i Larry säng och väntar på mat. Han är i köket och lagar den :) Simon ligger och typ sover och Pontan är på jobbet.

Jag och Larry ska lite senare iväg och kika på en lägenhet också :D Kollektivliv, javisst!

Annars har det inte hänt så mycket annat. Anders har åkt igen, Mycket mycket tråkigt.

Hur huging kan man vara?
Läste nyss i BBs blogg om nån Paris Hilton metod eller nått där man skulle svälta i 2 dagar och äta den 3,dje. Sinnes ju. Det skulle jag aldrig klara! Haha. Ja men eller hur? Mat är de godaste som finns. :D

Nu är maten klar! :D Vi hörs väl sen. Ska kanske försöka få upp nån bild också kanske ! :)




Det var så tomt utan dig inatt <3

Jag saknar dig.


Nytt år, nya möjligheter och tillbaka till en gammal blogg.

Jag har bestämt mig för att återvända hit till min gamla blogg igen. Jag har ju faktiskt så mycket minnen i denna blogg så varför inte fortsätta? :)

Men det bästa av allt är väl att jag är tillbaka i bloggvärlden! Eller vad säger du Grazze?! ;)
Anders tycker att vi ska starta en sexblogg ist, men jag tycker inte det är sån bra ide. Grazze och Dan kanske är mer på den iden? ;) haha. Nejdå.

Tänke iaf att skaka av sig lite av det gamla året först. Ja, jag vet att det har gått 14 dagar på det nya året men jag tycker att det kan vara fint att göra en avslutning på det braiga året som var iaf.
Tänkt iaf göra "listan" som typ alla har gjort nu, men det summerar så bra.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag fyllde 19. Det gör jag ju inte varje år. Haha, nu var jag rolig. Ja, men det är klart att jag gjorde det. Flyttade hemifrån, Åkte runt i hela sverige för att få se Håkan. Jobbade i sundsvall . Tog studenten och massa massa mer.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha, nejnejnej!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Älskade mormor Sonia <3
5. Vilka länder besökte du?
Tunisien, Cypern

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

Varmare sommar, ett bättre jobb, se mer av världen
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
13 juni - studenten. 1 aug - VI TRÄFFADE HÅKAN H! 21 dec - <3 
8. Vad var din största framgång 2008?
Öh, oj. Lärt mig se saker från en annan vinkel.
9. Största misstaget?
Jag vill nog faktiskt inte ta upp det här. Elakt,
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk många gånger
11. Bästa köpet?
Öm, oj. Lägenheten. Fast det köpte jag ju inte, den hyr jag ju bara. Så jag vet inte.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Oj jobbigt att säga men det är nog cigg, alkohol och en hel del kläder. Sen går ju faktiskt en hel del åt till räkningar nu för tiden
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Agda 27, resor, kärlek och vänner. Och så klart solen!
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
Lady Gaga - Just dance, RIO - Shine on, Guru josh project - Infinity, Håkan Hellström - Hurricane Gilbert, Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger. Timbaland - The way you are. Lady Gaga - Poker face. Pink - So What. Ja, det finns ju en hel del till säkert men jag orkar inte komma på fler just nu :)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hm. Mycket mer ledsnare i början av året. Men det styrde upp sig det också.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat kanske jag borde ha gjort mer. Men det är faktiskt ingenting jag ångrar att jag inte gjorde mer. För det har hänt så mycket roligare saker ist.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Brytt mig så mycket.
18. Hur tillbringade du julen?
Familj ägghägg/norberg på dagen och med Anders på kvällen ^^
19. Blev du kär under 2008?
Aaah :)
20. Hur många one night stands?
Det vet inte du, kanske :P
21. Favoritprogram på TV?
Andra avenyn självklart! Vänner är väl också alltid en favorit. Och Scrubs, såklart.
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, tror jag inte.
23. Bästa boken du läste i år?
P.S I love you.
24. Största musikaliska upptäckten?
Timbaland i think :)
25. Något du önskade dig och fick
Ja, ett hem!
26. Något du önskade dig men inte fick?
Mjolå.
27. Årets bästa film?
Twilight, LÄTT
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Höll väl på och packade ihop mitt rum. Förberedde massa inför flytten.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, jag gjorde väl en del dumma val.
30. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner som jag har upplevt så mycket roligt med i år.
31. Vilken kändis var du mest sugen på?
HÅKAN, Mmmmmh! Fast Robert Pattinson skulle ju faktiskt inte vara helt fel... ;)
32. Vem saknade du?
Åh. liselotte nu efter studenten!
33. De bästa nya människorna du träffade/lärde känna?

Har väl träffat en hel del nya människor men av dom bästa är Anders iaf ^^




Ja, nu har jag väl gjort ett fint avslut här. Nu är det bara att blicka framåt och se vad detta fantastiska år har att erbjuda. :) Det har ju bärjat bra iaf. På riktigt bra!



Nu ska jag bara hålla i bloggningen också! ;)