Nu kan jag skriva till lite saker på mitt cv..

Puh, jag jobbar som aldrig förr. På 15 dagar har jag varit ledig en. Jag har aldrig jobbat så mycket.. Men det är kul ändå, jag har ju faktiskt fått lära mig nya saker. Så jag är faktiskt inte fången i disken.
För några dagar sedan fick jag lära mig baka pizza, så nu kan jag faktiskt skriva det på mitt cv också.
McDonals och pizzabagare, det är fint det ;)

Nej, men sen har jag faktiskt varit på krabban idag, Standrestaurangen. Stått i kassan och dela ut mat så servitris är jag också nu. Imorgon ska jag öppna räkan, glasskiosken som ligger brevid och sälja glass. Så då är jag glassförsäljare också. Härräguu.
Nej, men så det är roligt.

Det händer inte så mycket annat här på Böda Sand.

Det verkade på dom flesta håll iaf att det var ett bra p&l iaf. Tur man har så fina vänner som ringer under Håkis också :)

Nu ska jag nog gå ut och lägga mig i hängmattan med Cosmo och cigg. Det blir nog kanske en och annan äl också. Passa på när Anders är ute och fiskar, höhö.


Och justja, Dan! Jag tror att vi kom fram till att stuggu är typ 7 kvadrat. Puss!

21 juni

Jag och Anders firar 6 månader idag.
Först jobbade jag. Sen umgicks vi i en kvart innan han och erik skulle spela fotboll. Efter det skulle Erik och jobba och Anders följer med för att hålla honom sällskap.. Att jag får sitta ensam och jävlig på våran halvårsdag, det gjorde inte så mycket. Sen ikväll är det personalfest. Det blir mycket gulligull för oss. Jag ska nog vara lika gulligullig ikväll och skita i fylle sexet, det går bra.
Han kanske missat att det är mig han är tillsammans med..? Eller är det jag som har fattat fel kanske. Det kanske är Anders och Eriks halvårsdag. Njae, jag tror att det är mig han är tillsammans med. Ibland iaf.

Btw så har jag typ jobbat hur många timmar som hellst den här veckan. 50 timmar på 6 dagar på raken. Det är jag inte van vid.. Men det har gått kanon!

Men jag har det mycket bra och alla är snela hestar. Förutom att dom mobbar mig för mitt dalmål då, såklart. Men det är jag ju van vid.

Dricker öl varje kväll gör man iaf.


Nu ska jag gå ut och mysa i solen. :) Puss.

ÖLAND

Japp, vi är fraaaamme! Vi överlevde dessutom resan i bubblan, heeela vägen hit. Trångt som fan!

Vi bor i en liten holk (stuggu) på... ja hur många kvardrat vet vi inte eftersom jag och anders har haft slagsmål om hur man räknar ut kvadrat. Någon smart som vill hjälpa till? Typ Fredrik. Eller ja, Maria du har ju gått soltorg så du kanske också kan. Eller jojjo kanske har oanade talanger. ;) höhö. Nej fy vad elak..

Anders har gjort det hemtrevligt genom att lägga upp handbojnor och babyolja prydligt på hyllan. Mycket fin. Och satin är med, det lovar jag!

Vi skulle ha varit på invigning av en ny nattklubb just nu men jag har ont i huvudet och hög musik och fulla människor gjorde inte saken bättre direkt. Så vi åkte hem. Och nu är vi här. Tråkigt, mycket tråkigt.

Har varit och kollat in Strand hugget idag också, stället vi ska jobba på. Det ser bra ut. Jag har ett helt eget rum, enbart för mig och skitiga kastruller. YEY.

Och sen har vi kollat stranden! HELT VIT! Jag kommer stormtrivas.

Och nu har Anders fått tag på babyoljan. Bäst jag går och lägger mig innan han gör något dumt. Har massa mer att skriva om. Men det kommer sen :) Jag har ju tid börjar inte jobba fören nästa helg! :D

Snabbt bara

Vi är hos Sanna i Kalmar alltså. Fin stad. Utgång i går, snurrig idag. Byttan hette stället vi var på iaf.

Nu ska vi snart åka över bron. :D Jag är lite nervös faktiskt... Inte för att åka över bron såklart. För att jag ska börja nytt jobb i ny stad.. såklart.

Hörs.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Nu har jag lagt upp allt jag vill ha med på sängen. Allt jag har lagt upp på sängen rymms på länga väger inte i en ikea påse. Varför kan man bara inte veta att det kommer vara en skit fin sommar så kan man bara ta med sig typ klänningar. Men nej, det kan ju lika gärna bli piss så man lär ta med sig jeans också.

Och jag vet vad ni tänker nu, ni undrar varför jag är en sån idiot som bara tar en ikea påse med mig. Inte sant?
Jo, de kan jag faktiskt berätta att det inte är jag som är idioten i det här samtalet. Nej, någon (jag nämnar inga namn, men Anders) har bestämt att vi ska åka bubbla ner till öland. Och vi ska vara 4 stycken i den.



En sån där alltså.Fast Anders har en grön en. Förstår ni mig nu?!
4 människor + packning till 3 för hela sommaren. Jag kommer ju få trä på mig så mycket kläder som möjligt för annars får jag ingenting med mig.
Jag kräks.
Hungring är jag också. Skit.



"-Men det är ju typ bara lite mer än 3 månader.."
Skit ner er!

Sämsta bloggaren!

Jag är en usel bloggare, jag är så dåligt bloggare att blogg.se borde stänga av mig. Det kommer ett fylle inlägg om något obegribligt och i sjukt stor text. Och det var allt. Jag ska skärpa mig nu. Faktiskt. För jag inbillar mig om att det finns folk som vill läsa om mitt värdelösa liv och speciellt nu när jag åker till öland. Och om ingen vill läsa så vill faktiskt jag kunna läsa det om ett par och minnas hur mitt liv var som 20åring.

Fast just nu är det faktiskt INTE läge att blogga. Vi åker imorgon (YEY) och jag har inte packat klart. Men jag kände att jag måste ta en paus. Man blir faktiskt trött i huvudet av att fundera på om 8 tjocktröjor kanske är för mycket. Eller 14 par shorts kanske. Kommer jag verkligen använda allt det? Nej, det finns inte en chans. Men det kan ju vara bra att ha med sig ifall att jag kanske skulle bli sugen att ha på mig dom där shortsen som jag inte har använt på 2 år och som dessutom är för små. Men dom kanske passar lite senare i sommar, då kan dom ju ha bra att ha med sig. Ellerhur?! Jag kommer bli psyksjuk på detta. Att packa ner allt för en hel sommar i en ikea kasse är inte det enklaste.


Och alla "vi måste träffas innan du åker" har ju självklart inte blivit av. Förvånande? Nej, det kan jag ju inte påstå, de är ju som vanligt. Rätt illa egentligen.


Tillbaka till packningen. Ni som har något smart tips på hur man gör det på bästa sätt kan ju höra av er.
Jag börjar faktiskt bli riktigt nervös, sista natten i Borlänge på hela sommaren. Sjukt bra att jag lyckades ta mig ur McDonalds träsket, har väl en hel del att tacka Anders för det. Världens bästa människa. Gulligull.

Packa vare!

Hejsan

Nu är allt litet igen, jag fattar inget.


God morgon bloggen!

Nej, jag har inte vaknat nyss. Men det har min blogg.

Idag var jag faktiskt uppe halv 10 och köpte blommor till glada studenter! Och sen var jag och kollade på dem. Mycket underhållande må jag säga och det var lätt att drömma sig tillbaka till förra året. Sjunga stundentsånger och vara allmänt full hela dagen.

Sen idag har jag mest varit med Johan. Eller han har typ sovit på min soffa och jag har springit runt och plockat ihop massa eftersom det blir fäzt här ikväll. Köket är iaf ett hopplöst fall.
Justja! Jag, Johan och OG har haft längsta fika idag. Finns sjukt mkt att säga om McD. Prat om gamla minnen vart det också, minns ni hur roligt det var med sexualkunskap när man gick i 6.an? Penis, fniss fniss.

Nu är folket här.


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FÖR ETT ÅRS SEDAN! FÄÄÄÄÄÄÄÄÄZT.

Nu har jag gjort nå jätte dummt, för allt är skit stort. Men jag är snart full så gör inte. Hejdå!