Hejdå!

Ja, nu är de inte långt kvar. Och jag har ganska mycket kvar att göra. Jag ska åka till Jimmy och till Sara och till Johan och sen till Ida och sen .. Och sen ska jag packa också ja! Och så ska jag fixa iordning mig själv också ja. Okej, de tar inte allt för lång tid kanske ;) Haha. Och sen ska jag lägga in ny musik också, ikke att förglömma!

Men de känns som om resan kommer i precis rätt tid. Det ska bli så skönt att komma bort från allting. Jag orkar inte allt som händer just. Jag vill bara ha sommarlov och bara vara och slippa filosofera så mycket. Så ja!
MEN jag kommer verkligen och sakna er faktiskt. Tro mig. :) <3

Äh, nu är det dax, jag känner det! ;) haha. Men ni får väl ha det så bra här hemma i regnet och tänk inte på mig som ligger och glassar på stranden med paraplydrinken i högsta hugg. haha. Puss!



(Och nej, jag ljög. Jag sa att jag skulle lägga upp alla bilder innan jag åkte... Men så bli ikke fallet. Haha. SYND! ;) ÄH hej.)

Urspår

Var meningen att jag skulle varit i Leksand ifredags men mådde illa gjorde jag ju .. Så jag var tvungen att åka hem.. =/
Tack för en mysig natt iaf tjejer! :) <3

Åkte hem och ja.. :P haha. Mådde bättre sen iaf så jag bestämde mig för att åka till Robert iaf. Urspår som vanligt typ. Haha.. ;) Vi gör det lite enklare för jag orkar inte berätta :P

Kvällens bäst; Bubbelbadkaret
Kvällens sämsta; Rt; n ;) haha.
Kvällens roligaste; När dom slänger i Mertens i poolkanten!
Kvällens bästa komentar; "HON ÄR SÅ HET!"
Kvällens låt; GÅ HÄRIFRÅN, GÅ HÄRIFRÅN ........

Kvällens askalas; Lovisa Nyqvist, HAHAHAHA ;)
Kvällens omvandling; Sara Hansson
Kvällens urspår; 8 pers i bubbelbadet, det är typ 2 som den är byggd för. Eller också 7 stycken i Roberts säng!


Illa illa....

Nu börjar allting känns ruggit illa. HJÄLP?!


Men jag måste, måste, måste fixa det imån. AHH. Jag blir verkligen gälen alltså......... '

Nej usch, nu har jag inte tid och sitta här nå mer.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL! :D

ojaja!





tillbaka från början! känns de bra nu?




Just nu orkar jag inte bry mig. Jag fattar inte hur allt kunde bli så uppochner. Vad händer?!
 
                                     Jag tycker om! :) <3

Så jävla nära just nu.

Nu anar ni inte. Just nu ligger alla bilder på datorn, de är sant. Jag har hittat sladden! :D
Så snart kommer det typ komma 1000 bilder ! :) Som alla har tjatat! ;) Och snart är det dax, yeah! Tror inte att nån kommer orka kolla på alla bilderna.. Eller jo, Ida skulle det väl vara då. ;) haha.
Haha, håll ut. Nån dag till. För jag tänker då inte lägga upp det nu, jag ska ju bara upp om 4 timmar. Så det är lungt. Hähä. Äh, godnatt! :)

Eller okej, jag måste lägga upp den hära. Bara för att äkta vänskap slår allt! :) <3

image9

- hej, jag hatar migsjälv när jag gör såhär.

Det är ingen hemma och de är så jävla gött! Ensam enda tills imån! :) Yey.

MEN, ett stort fett men! På ett sätt så ska jag inte vara ensam, för de är bara då jag börjar tänka en massa saker. Mitt självförtroende sjunker verkligen ner på noll! Jag skulle kunna hoppa runt och bara skrika men jag orkar inte igentligen. Det känns som om jag bara skulle kunna gå ut och lägga mig på gräset och röka ihjäl mig. Jag hatar det hära humöret och jag vet att det går inte över förens jag träffar någon. Men alla är så lång bort just nu. Orka cykla till Ika maxi där anna och dom är. Sara jobbar. Och vissa, ja men precis. Nej, jag stannar här. Jag  tänker inte säger mer.

- hej, jag tycker inte om mitt "hem"!

Jag har varit ute och levt loppan i 3 dyngn nu. Inte varit hemma en minut ens! :) Och de har varit så skönt! Men direkt när man kommer innanför dörren så , jag vet inte. Jag bara tappar allt. Jag vill inte bo här länge! Jag orkar inte.
Men iaf, asroligt har jag då haft det ! :) Sovit lite här och var och jobbat satan! Mitt sommarlov har precis börjat och det har börjat precis som jag vill! :) Aaah. Jag älskar att flänga runt, och sen bara landa en natt, andas, tänka på allt som händer och le för mig själv. Bäst är det faktiskt om man har någon som ligger bervid och sover. Eller om denne är vaken och man bara kan prata och vara lycklig inombords =) .
Jag har verkligen världens bästa vänner, ni är underbara! <3 PUSS

Vi ses i bollhavet i softplayen! HAHA.

-Tänk va skönt att slippa hennes tjat!

- hej, jag mår bra!

Just nu sitter jag hemma hos Caroline ! :) Vi har varit ute på sommarlovsmys idag! :)
Jag jobbade 11-15 sen satt jag och lökade på jobbet i typ 2 timmar , haha! Sen köpte jag glass och åkte sedan hem till pickro och åt upp den! :D Sen så vart  vi fika sugna såklart och åkte ner till dånken såklart. Släpade även med oss Henke så han fick lite fika också! :) Haha. Satt vi där i typ 2 timmar. Men de var trevligt! :)

Och just nu sitter jag och sexchattar med Angberg. Hhahaha.


Jag har absolut inget vettigt att skriva för ovanlighetens skull! ;) ahha. Omg. Jag är så klad. Yupp!


Nattens låt;
Marcoolio - Millennium 2. Haha.
Red Hot Chili Peppers  - Snow


Sara & Marre, bästa teamet! :)


- hej, jag är en idiot!

Jag var igentligen ledig från igår till lördag MEN vet ni vad jag gör?! Jag tar åt mig en massa extra! 11-15 imån, 16-02 torsdag och 11-20 på fredagen. Ja, jag var ju helt ledig och ville ha lite extra. Så visst svara jag ja. Men de blev visst lite mkt kanske :P Nu är de som det är och jao.

Nu ska jag visst åka hem till vickan också ! :) Sncka lite skit och så . Myspys! :) Yesbox.

Haha, fan va glad jag blev nu alltså.

Var föresten i Gustafs idag och kollade på KIK - Gustafs. Gustafs vann, och faktiskt så tycker jag att de är lite rätt åt kvarnsveden faktiskt. Hej Sara säger jag bara.

Och Sara min vänn, andas och ta det lungt. Allt kommer gå bra, lyssna inte för mycket på mor din bara, haha! ;)

Nej, nu ska jag åka . Jag älskar spontan saker på sommaren! :)Det är sommarlov det! :) yey. Pusshejs.

- hej, jag har bränt mig!

Ja, helgen var rolig må jag då säga! :)
Fredag var det förfest hos Caroline och sen en svänga hos Erik och Lina. Sen drog vi ner till parken, träffade en massa männsikor såklart! :P Lyckades tränga mig så jag kom in på S2 också, UTAN att stå i en timmes kö! :) Höhö. Men det var kul.
Lagomt sliten dagen efter så jobbar man 10-18. Sen var det dax igen, utgång! Förfest hos Henke. Det var jag, Ida, Sara, Jacob, Stors, Kim, Oskar och Kulan... Och Henke såklart. :) Sen stan. Virrade runt lite där och sedan snyltade vi in oss på s2 :) Där var det roligt och ganska mycket folk tror jag! :P Sen beger vi oss mot dånken och en efter en droppar av, tillslut var det bara jag, Stors, Kim, Oskar och Kulan kvar som åkte til Dånken. Och mitt när vi sitter där så kommer vi på; - Ja! Vi klättrar upp i softpalyen (den dära lekgrejen vi har) ! Och så satt vi där i typ 2 timmar tills dom hade stängt och var klara. Haha. När sedan klockan började närma sig halv 7 så begav vi oss ifrån dånken och skulle gå hem till Henrik och be om lite vatten. Men när vi väl har tvingat upp han ur sängen så är de ingen som vågar fråga, haha! Sen hemfärd. Sov typ 10 min, sen var det dax igen 10-19. Den dagen var seeeeg kan jag löva. Men det var en hemskt rolig helg iaf! :D

haha, ja vilken jälva helg! :)


Och sen igår när jag ligger ut och bränner mig i gräset så ringer Jenny till mig och frågar om jag vill åka och stänga i Hedemora ist.. Jo kan jag väl. Så jag och Larry får låna Jennys bil och så bär det av. När man väl hade kommit fram ångrade man sig lite att man hade tackat ja. Men sen när man väl hade börjat jobba så var det askul faktiskt. Dånken folk är lika äverallt :P Och Larry gjorde sen sämsta stäningen i köket någonsin! Jag gjorde klar lobbyn på en halvtimme, skit gött ju! :) Och Annika gick runt och skrek om att allring var så äckligt! Haha, rolig tjej! :) Dom brukade komma därifrån 12:40, vi kom där i från 1:40, gräjt! ;)


Klockan 15 ska jag bege mig ner till Dånken och skriva på papper om att jag jobbar Saras natt på torsdag. Yesyes.
Äh, hare så bra. Puss


Aaaah!

Hej, jag heter Martina Hägg och är helt jävla sprängd idag!


Avslutningen var väl som det brukar. Eller, det var precis som det brukar faktiskt. Eller ja, jag är ju större nu så jag gick in på S2 och så var jag väl lite fullare än vad jag brukar vara på avslutningar. ;)
Jag och Jacob satt på Dånken och väntade på Sara på att hon skulle sluta och när hon äntligen gjorde det så var klockan halv 4! Sen så skjutsade Jacob hem oss till mig och vi snackade en massa skit ett tag och somnade väl vid 5 eller nått sånt. Känns toppen! :)
Fast det som är de bästa av allt är att jag ska jobba 10-18 idag och de känns så jääävla bra! Nej, nu ljög jag! Jag förstår inte hur jag ska klara av det. Men det visar väl sig det också :)

Nej, nu ska jag gå och slänga mig på Sara så att hon vaknar någon gång tamefaan! :)

(Ni får ursäkta mig ifall de är stavfel och konstiga meningar, men mitt huvud är inte riktigt med idag och det känns som om jag behöver lägga all energi på jobbet idag när jag ska ha en bil plingandes i örat hela tiden, uuuusch!)

Häpålä!

Känns som om det behövs en uppdatering här just nu. :)

Utgång igår har aldrig sett så mycket fölk på mongo förut, helt galet.
Sen vart allt bara knas, förlåt för att jag är som jag är.

Idag har de varit lungt. Åkte hem till Anna och gjorde mest ingenting, försökte sola men de gick inte så bra. Så jävla varmt, men jag klagar inte! :D Sen gick vi till Statiol och köpte glass och pratade om allt mellan himmel och jord i typ 2 timmar. (Jag älskar min Anna, hennes ord ska vara min lag!)
Sen spatserade jag hemmåt och sen gick jag och Ida till ångbåtsbryggan och mös. (Jag älskar min Ida,  du kan komma med nå smart ibland du också ;) haha. )
Sen gick vi för och träffa Johun en sväng. Snurrade lite snurrgunga och sen var det dax att gå hem innan myggen åt upp oss totalt ;) Och ja, nu sitter jag här igen. Askul!

Kanske borde ta och gå och stoppa om mig själv nu så att det snart blir morgon för då är det bara supa satan som gällä. KAN JAG LÖVA! =) Det kommer bli gött. Jaojao.

Tack och adjö!

SOMMARLOV

Så underbart att vi äntligen har fått sommarlov, de känns så gött! :D
Vi har sommarlov och det är toppen väder!
Det är i sånna hära dagar man inte kan annat än att sitta i solen och lyssna på Håkan. (:
Håkan är sommar 3000. Yeah dude. :) Haha.
Nej, nu ska jag bege mig till Sarisen så vi kan steka lite, aaah.
Utgång ikväll också, känns rätt bra :) Och sen blire ju på fredag också såklart.
Men nej, hejdå bloggen - HEJ SOLEN! :D <3