Jag känner mycket kärlek till Håkan inatt.




Men jag går inte isär när jag går med dig.

Snart ses vi igen, älskling!

Dear Grazze

Jag tänkte att jag skulle skriva en kärleksförklaring till dig här och nu.
Nej, de tänkte jag inte. Men iaf, de hade varit en god tanke.

Dagen idag har inte varit dagen med det stora d,et om man säger så. Vaknade typ 8, appigg. Fråga inte varför. Sen så har dagen varit i sängen, på donk och kristinskiosk. Vakande nyss också, bra gjort av mig. Nu är jag appigg igen. Det är därför det inte kommit några kläder grazze. Tänkte att jag skriver det här annars väcker jag väl dig igen. Tycker att jag har väckt dig klart för idag ^^.

Nej, nu ska jag gå och sjunga en sång eller nått. Hoj.

Hej döden!

Ja, så känns de typ. omg.

Ja, de säger de mesta...

LÄS NOGA!!

Okejokejokej!
Ja, ni kommer att läsa rätt hoppas jag, Det som snart kommer är total sanning, till 100%!

ÄGGÄHÄGG HAR VARIT UTE OCH SPRUGIT!!! JA, UTE OCH SPRUNGIT!!!

Helt sinnessjukt, jag vet. Men ack så sant.

Vet ni vad det bästa är, jag känner mig helt slut och svettig.
Inte för att jag sprang speciellt långt eller länge men de känns så jävla bra! så jävla bra!

Detta ska vi göra till en vana ;D


Agda 27 älskar flamman!

Ja, då var det dax att berätta om min, jojjo, Maria och Agda 27s resa till Mariestaf och Håkan.

Klart ni undrar hur fan vi kom på den smarta planen.
Jo, allting började med att när jag kom hem från Karlskoga (Maria och Jojjo var på kupan) så gick jag in på Håkans hemsida och såg att han som sagt spelade i Mariestad, så jag slängde iväg ett sms till Grazze och sa att vi skulle dit. Och vipps så var det bestämt.

På söndagen efter jag hade slutat klockan 3 stog Maria och Jojjo och väntade på mig så att vi skulle komma iväg nån gång. Maria skrek som en arg morsa til mig om att jag skulle öka. Inte ens en jävla cigg fick jag ta. Ja, då är det brottom!
Hämtade röda faran och efter mathämtning och lite annat smått och gott bar det iväg. Mot Mariestad. Vi insåg att vi hade ganska brottom så röda faran fick lägga manken till och gäsa på lite extra. snittet var väl 140 sisådär. ;)
+ att vi/jag höll på att riva en hel bensinmack.
19.00 skulle Håkan börja spela. 19.15 anlände vi till folketspark i Mariestad. Vi skyndade oss fram till scenen och verkligen gick och ställde oss längst fram. Ja, vi gick typ lämgst fram. Ni förstår trycket va ;) Haha.

Håkan var underbar som vanligt. Det var solnedgång, inte ett moln på himlen och allting var bara sjukt underbart. Och det bästa var att han kände igen oss. Det var roligt :) Och låten "kärlek är ett brev skickat tusen gånger" satte verkligen sina spår efter denna kväll. Helt sjukt!

Nöjda och glada satte vi oss sedan i röda faran och begav oss mot ett stort svart moln som vi såg ligga över Dalarna.
Trötta som fan var vi också!

Maria; - Åh kolla flamman!
Marre; - Åh! en rondell!
Dunk dunk dunk.

Eh, ja! Det var den historien.

Många mil senare kom vi till ÖRÄBROÄ! där vi stannade för att köpa lite vatten. Tror ni att det skulle gå smidigt? Nej just de. Jag kör på avfarten och sedan kör jag på påfarten tillbaka mot Mariestad. Och sen var vi in någonstans och surrade innan Grazze visade oss vägen tillbaka. Så fick även vi lite vatten.
Trött som satan höll jag på att dö bakom ratten och dom sista milen fick Jojjo ta över ratten! Och hur mycket jag än försökte att hålla mig vaken så gick de inte! Jag däckade som så många gånger förr som en liten bebis i baksätet. :)


Ramlar

Nej, inlägget kom inte idag heller. Imån, imån måste det komma!

Jag och anna har iaf varit på skrubben idag. Jomen! Tog oss ett par öl. Sen kikade vi läget på flamman.
Det är illa att vara där för nyker alltså. Jomen. Men det var ju tur att det var gratis :)

Nu sittar jag här med min goda vän, lite smått salongsberusad och njuter och småfnittar som man lätt kan göra efter ett par öl. Och lyssnar på Bag in da box! Oyeah, nu är det fest.

Nu går vi ut och tar en cigg, snackar massa om allt och sen kanske vi sover.

God natt iaf :)

Msnterror

» Grazze sa:
Maria är förhandlingskappad! /ägg
» Grazze sa:

eller så är hon förhandlingsutvecklad

Dan - sa:

Jag är gammal så jag är förhandlingsavvecklad

» Grazze sa:

AHAHHa

» Grazze sa:

men hon är nog mest förståndshanikappad



Ni måste fatta humorn!


Skräck!

Det är tur att jag är så jävla smart! Jag säger då bara det! Klockan är nu halv 1 och jag börjar kika på en skräckfilm som går på tv. Ja, natten kommer ju bli skit bra! Det borde fan vara förbjudet med skräckfilm på tv! Och inte vill jag ju väcka karln som är bervid mig heller eftersom han ska upp så tidigt.

Men jag går ut och tar mig en cigg nu, andas in och ut. Slår av tvn när jag kommer in. Slår på vaggvisa för flyktigbenäga med min älskling så somnar jag nog sött sen ska ni se. Även jag, även denna natt.

Inlägg om våran resa till Mariestad kommer imorgon också btw. Medans jag har det mesta klart i minnet.

Lägger upp en bild också så även ni kan få njuta lite ^^


Denna är från Mariestad! :)


Agda 27 med Paco i parken!

Ja, så kan man verkligen beskriva våran lilla tripp till Karlskoga..

Maria och Johanna kom och hämtade upp mig vid 9 typ och sedan bar det iväg i lådbilen! Vi skrattade, virrade bort oss, svängade snabba svängar och lyssnade naturligtvis på Håkan hela vägen ner och redan då förstog vi att allt skulle spåra och vi skulle ha så jävla kul! Väl framme i Karlskoga lyckade vi hitta oss ut till våran stuggu som låg typ 1 mil utanför nämligen i Degefors (eller var det Kramfors? haha!) Stuggu va liten och varm, men vi skulle ju inte spendera så mycket tid där inne hade vi ju tänkt så vi var nöjda. Efter att ha gjort oss i ordning lite snabbt så begav vi oss till Karlskoga och fstivalen PIP (Putte i parken a.k.a Paco i parken). Eftersom Joahnna har en sån bra bror som spelar i Sugarplum så stog vi med på gästlistan och fick alltså VIP kort att ha runt halsen! :D Efter deras spelning vandrade vi in bakom scenen för att säga hej till dem. Eftersom dom inte skulle vara kvar på PIP så fick vi deras artistband också, vad vi dock inte visste då var att dom artistbanden skulle komma och betyda så jävla mycket för oss.

Vi begav oss sedan till stuggu för att höja alkoholhalten "lite". Eftersom himlen var helt klarblå och solen steeekte så bestämde vi hos helt enkelt för att ligga i bikini/bh & trosor/enbart trosor på en liten gräsplätt och dicka öl och äta chips.
När vi ligger där och skrattar som mest dyker Robban 12 och ett halvt som rökte med sin låtsas bror Johun som var otrogen mot sin flickvän med nån brud i skogen. Observera att bruden inte var någon av oss, det var nån han hade hittat på stranden sinni. Vi lyckades också lura i dem att vi var Håkans bakgrunssångare och att Håkan snart skulle komma till campingen, det bästa av allt var att dom gick på de! :D Efter några fler öl , fler bröstvisningar, nått snabb bad var vi sakta med säkert på väg mot bussen som tydligen gick "raka vägen". Det var tydligen fler som skulle åka med den bussen, tydligen någon som hade setat hemma och förfestat med sina päron med som inte skulle på PIP utan på Vickan! HAhah!

Tillbaka på PIP och vi trängde oss längst fram!! Jag kan ju meddela att det inte det inte var lika hårt tryk denna gången, så jag har alla revben kvar ;) Väl där framme stog vi lyckligast i världen och sjöng (skrek) med i alla låtarna och bara njöt över hur bra Håkan är. När njutningen var över bestämde vi oss för att dra allting till sin spetts! Så vi tog våra VIP pass och gick för att komma in bakom scenen. Men det satte nån lillkille stopp förtydligen och sa att våra pass inte gällde. VA?! tänkte vi och gick därifrån. Sen kom vi på den fruktans underbara idén om att även dra på oss artist passet och sen gick vi till en annan ingång. Bruden som stog och vaktade kollade på våra pass och lät oss sedan passera. Lyckan var total, vi såg tältet där Håkan befann sig och det fanns ingenting som kunde stoppa oss från att gå in där.
Bakom oss här vi någon brud som ropar "-Åh, ska ni träffa Håkan?! Kan inte ni fixa så att jag också får det?!" Vi vänder oss om och tittar på henne och säger sedan "-Nej, tyvärr". Haha, ja vi är elaka. vi vet. Men detta var faktiskt våran stund i livet! När vi är så gott som framme vid tältet så ser vi Håkan och han pekar på oss! Snygga tröjor säger han sedan det är faktiskt jag som har designat dom. Sedan pratade vi lite med honom om P&L och annat,  han tyckte synd om mig eftersom vi berättade om mitt revben såklart! Haha. Sen vart den en del kramande och korttagande. Så nu har vi världens finaste kort! :D höhö. DET NI! Efter att ha ringt och smsat hela telefonboken så gick vi ut från VIP området där lillkille stog. Han såg rätt häpen ut när vi kom ut därifrån.
Sedan åkte vi hem med världens största leendet på våra läppar.

När vi vaknade regnade de. Men det gjorde ju faktiskt inte så mycket. Vi hade fått allt solsken vi behövde :)



Kort&Gott kan man sumera den här resan såhär;

- Jag älskar Jonas som skrev upp oss på gästlistan!
- Jag älskar Victor för att jag fick hans artistband!
- MEN FRAMFÖR ALLT SÅ ÄLSKAR JAG HÅKAN OCH MINA ÄLSKADE VÄNNER, ATT VI FICK UPPLEVA DETTA TILLSAMMANS!

Och denna trippens låt är
Håkan Hellström - Hurricane Gilbert.
Visste känns det fint att va vid liv,
ÄN DA DÄ!
(Hade Johanna fått bestämma hade hon säkert kunnat lyssna på låten 27 gånger på rad i 27 år eller kanske tills hon var 27 eller 27 gånger om dagen kanske. Haha!)

Bilderna som vi tog lovar jag att jag ska visa upp! Men Maria har dom fortfarande på sin kamera och  hon vägrar komma hem eftersom hon är och gör deverse ;) haha. Men dom kommer.



En annan lite cool grej var att vi såg apmobilen också! :)




Nu ä maria klar! Nu jävlar ska ni få se! :D



OJOJOJOJ!