Jag är på en annan kontinent, det är därför jag inte kan blogga så ofta...

Just nu sitter jag på käftekärr (Kungens pappa har bott här förut) och tittar på Anders när han serverar för första gången på typ mer än ett år skulle jag gissa på.Han är söt och hittar inte. Och så har dom lite mycket att göra.

Jag är kock nu förtiden, visste du det? På krabban. På måndag blir jag servis igen. Eller igen och igen. Eller jo, så kan man väl säga.
Jag kom till Böda Sand för att jobba som diskare. Nu när det nästan är slut har jag hunnit gå ingom nästan allt, servis, kock, disk, diskplockar, glassförsäljare, kassa och pizzabagare. Plus att jag har varit på Kalk (
www.kalk-oland.se) och jobbat i köket. En lärorik sommar kan man ju säga. Och många timmar har jag fått också! :) Kommer väl komma upp i nästan 500 timmar innan vi åker här ifrån, fina pengar det.

Mina kära vänner åker snart till magaluf. Jag jobbar på öland. öööh ja det säger väl sig självt att jag är avis. Men jag håller ut lite. lite lite till. För i September går jag och anders in på resebyrån och säger "Hej när går nästa flyg till något varmt" och så åker vi.

Ikväll ryktas det om fest på stranden. Mys. Men det blåser lite så det kanske blir lite kallt så det kanske blir vanligt holkhäng. Avskedsfest blir det iaf, Hanna åker och Lasse med.

Jag har fått så många fina vänner den här sommaren. Vänner runt om i hela Sverige som jag inte har en aning om när kommer få se igen. Det är har varit en fin sommmar, en massa jobb, en massa fest och massa skratt. Och hela tiden har jag haft min Anders vid min sida. :)


Jag minns inte hur man bloggar längre. Jag tror jag ger upp detta nu.


Johan, Grazze och alla ni andra. Klart jag saknar er ocklså. :)