oyeah!

Jag glömde ju berätta om det aldra viktigaste på miljöting. Nämnligen att jag har fått nya idoler =) yeyeyey!
Sirqus Alfon! =) Meeen, dom är ett band man måste se lajv, annars är dom bajs. elr inte bajs, men de är grymt mycket bättre iaf ;) (HIM är ju bra både lajv och ikke, såå jag fortsätter och hålla i där (: och Håkan, såklart! )
Även Loke var faktiskt en hit, måste nog ta och införskaffa mig ett par låtar med honom och lyssna lite bättre.. Ja, så får det bli (;

Idag var min dag väldigt rolig. Jag vet inte varför, den bara var de ! (:
Jag gick upp och halv stressade så att jag skulle hinna med bussen till jobbet (jobbade 12-16 åt Lisa), seeen kommer jag på att jag ska ju inte åka förens om en timme. det var inte så att jag hade missat att ställa om klockan eller nått sånt, nejnej! Jag vet bara inte, jag var väl så trött efter alla helgens bravader kanske bara ;) Jag går och lägger mig och sover lite igen då och sen åker jag med mammsen till jobbet. Där var det ganska roligt faktiskt. Sen tog jag mig en fik med käraste Alexander (: Sen stressa till bussen och sen på fotbollsavslutning.
Där fick vi mkt god smörgåstårta, yammie säger jag bara! :)
Sen såkallad prisutdelning. Leyla och Jessica fick varsina nappar för att dom hade snackat åt sig kort och jag, jag ska få en potta. HaHa, sjukt. bara för att jag är kissnödig så ofta, typ. jag orkar inte skriva. :P men ja. Sen jobbet igen (Nu var det min tid 20-23). Allt var kaos.. Typ fulla 15:åringar halv 9 på en måndag, var har man för liv då? sekuritas har väl kommit minst 2 ggr ikväll och jag har tyckt att det har varit väldigt roligt faktiskt. egentligen är det inte ett dugg kul, men vafan! =) Det fanns ju dom som knappast var lika glada över det om jag säger så, det var tur att jag var där och lättade upp stämingen, hähä.

Fan vad jag är jobbig. Skriver massa tjaffs om mitt jobb. Hur orkar jag? Orkar folk läsa?
Skit samma, idag bryr jag mig inte. För idag känner jag mig üüüüüüber klad. Jag är busig, jag skulle vilja ha snöbollskrig elr nått, det skulle vara kul. Synd att det inte har kommit så mycket snö än bara.
Föresten, andra snön för iår :D Den första riktiga om man säger så dårå. Det ska ju typ komma flera dess och skapa värsta trafikkaosen. Shieet.
Jag tycker att det är skönt att snön änligen kommer, men ändå. Tänk va myclet kläder och tjafft. och nej, jag gillar inte vinter. Eller jo, jag gillar vintern nu, nu när den första snön kommer då tycker jag om den. Och när man kan åka skidor. Faaaast, jag gillar sommaren bäst ändå asso. Ja, sommar det vill jag ha (:

Föresten så, så vet jag inte vad (:
Pusshejs! (:


Miljöting, Miljöting - Här händer ingenting. (;

Det har hänt galet mycket nu. få se om jag orlar berätta allt (:

iaf, Torsdagen dårå.
Jag, Karin och Lovisa började våran kväll hemma hos Lovisa och hade noll i förfest, sen fixades det och trixades det och wipps så var vi hemma hos Ewe (: Där var alla jätte fulla och vi kände oss lite eftersom vi inte var det, så vi satte igång. Vi var där i kanske en halv timme elr nått sen drog vi vidare till nästa ställe nämligen till  Niklas, som jag inte har träffat och pratat med på jag vet inte hur många år, så det var roligt (:
Sen till huvudstationen, Flamingo.... Där var de dans och dans och shake it! Också väldingans roligt.
Men det var nog ändå roligast (det var iaf då jag skrattade mest) när jag och Lovis kommer och äter typ 1000 mackor med leverpajja och saltgurka. Haha!

Vi vaknar av att, jag vet inte. jag kommer fan inte ihåg. Shit samma, vi vaknar och går upp. elr ja, vi vaknar.
Kommer fram till att jag måste åka hem och packa eftersom vi ska på Miljötinget. Jag hade ingen aning om vad det var och viste igentligen inte varför jag hade anmält mig, för jag är ju så himla miljöintresserd. Iaf, tar halv 9 bussen hem är hemma en timme och åker sedan ner till stan för att där träffa på Malin, Lovisa och Kalkuna och sedan åka till Falun. Går till skolan, äter mat och det gamla vanliga. Sedan till H-bo. Där lyckades vi hitta till dans salen där vi skulle sova, och träffa på Hula, Gustav och Jakob. Seeen, invigningen och vi hörde Gränslöst. Malin och Oliva ni var duktiga =)
(Hur i all världen ska någon orka läsa allt detta om jag ska skriva sån här detaljering?)
Lyssnade / Sov till några föreläsningar ochja. sjöng lite karaoki på kvällskvisten annars var de inte så mkt.

Nästa dag var de Pimp my bus och workshops. Men marre åkte och jobbade och kom tillbaka på eftermiddagen. YES! Då hade Malin åkt hem för hon mådde inte bra, tråk :/
Ännu mer Kararararrararaokidoki på kvällen och vi var grymma som Grease (HAHAHAHAHA, fattar ni? :D :D ) tkr då jag då =)
Lekte lite sånglåtar och en efter en gav sakta upp och tillslut var de bara Marre och Hula kvar. Vi satt och tävlade om vem som kunde komma på flest Disney låtar, och vem vann inte då. Hähähähä :)
När vi sedan skulle sova förökte Hula skapa ett kuddkrig som ingen annan! de var kul (:

Nästa dag skulle alla ut och demostrera, utom Marre som åkte och jobba. yeahyeah, hard working women var de ja ! Och nu sitter jag här, nästan nyss hemkommen. Och nå mer orkar jag faktiskt inte skriva ner. Den här bloggen blev bara ornödigt lång. men fan, de var ju rätt kul ändå asso brochan. Eller i mellan åt iaf, få se om det bli miljöting något mer.

Jag vill iaf tacka för en myspys helg =)

Och självklart kommer de bilder;
massemarsipan.bilddagboken.se
jag vet inte om det har börjat fungera än igen. Meeen, håll koll. :D

Pusshej på er alla där ute! =) wie

varför måste man alltid skriva rubrik? jag kommer aldrig på någon bra!

nu sitter jag i skolan igen, ovanligt för att vara en onsdag. ;)

miljötinget i helgen, och jag har inte fått mina jobb tider! de är braaaa. men jag ska dit idag och ringa aaaaalla! och hoppas på de bästa annars får vi väl lösa de på någe bra vis.

Soltorgfest blir de iaf imån, yeeeeeah ! =) vi får väl hoppas på det bästa !! :D

vet inte vad jag ska skriva, tänkte mest skriva för att jag ska slippa plugga. meeen, jag måste väl sätta igång med det nu också. yepp!

pusshejs

dansa samba med mig.

GAAAAAH! jag hade skrivit ett jätte långt inlägg nyss och så glömde jag upd. bra gjort. okej, får se hur mkt jag orkar skriva igen.

det var dans idag. Det var inte många där, typ 8 st av 20 :P men det var skönt faktiskt. =) Tränar mkt på det finstilta på dansen nu (:
Sen idag hade vi även styrka!! :O men det var behövligt med armhävingar och situps och grejer ;) och jag har inte tappat allt jag tränat förut, då vart jag stolt över mig själv! jag gjorde faktiskt armhävningar på tåna, SUG PÅ DEN DU!  Yeeah! :D

sen här hade jag skrivit en massa skoltjaffs som ingen iaf orkar läsa. så jag skiter i de nu, för nu orkar jag inge mer. nu ska jag söva. gonatt och hejdå!


jag kommer inte på någon rubrik (:

Oj oj oj. det går aldelens för långt mellan gångerna när jag skriver.. Jag skriver ju bara typ blogg när jag är deppad eller extremt uttråkad! Och det är jag ju inte nu, varför skriver jag då blogg? Jadu, bra fråga. Jag vet inte, tycker bara att folk ska få veta vad som händer elr nått kanske ! :D vad vet jag då.

Iaf, torsdagen var en skaka rumpa dag. Jobbade till halv 9, men det hindrade inte mig inte ! :D Hem till Emma och göra sig klar och vacker och gladis! Marre och Ida på egen förfest, men vad gjorde väl de? vi är ju alltid lika bra på att roa oss ensama! och sen ner i regenet till flaminga och le hagafiesta! Och futuskien var roligt det var. Och shake that fat as, kan jag löva! Träffade en massa gamla roliga vänner som man aldrig träffar nu för tiden, så det var roligt! När vi ska åka hem kommer jag på att jag glömt nyklarna hos Emma så mamma får vackert komma upp och öppna åt mig inte alls så glad. Men det var galet roligt iaf. Det är nästan så att jag vill gå på Soltorgsfesten bara för att, men njae! ska grunna ordentligt på det innan jag bestämmer nått ;) hähä.

På fredagen var jag sedan uppe med tuppen för att ha psykologi redovisning som jag inte fattade någonting av sa typ ingenting. =) men det var roligt, jag var iaf där det var starkt gjort av mig! :D
På kvällskvisten var det dax för kalas hos den stora pojken Alexander (: det var jätte trevligt!

Sen så var väl helgen kommen och det var dax för jobb såklart. jajamensan! Jag får lön på onsdag, YEEEEAH! :D och sen kom alexander och vi typ kikade film (:

Söndag jobb också. Jobbade 13-17:30 men var inte hemma förens 20. Haha, jag umgicks en hel del med en vis Johan Nyberg eftersom jag inte hade någon speciell stor hemlängtan, men det är alltid lika flummigt! haha.
Har även snackat en hel del skit med annsingen på telefono typ nyss elr nått, alltid lika trevligt. Och tydligen ska vi ses på ondsag :D <3

Bilder från lite här och var kommer nog att läggas in ikväll, så håll koll på massemarsipan.bilddagboken.se. Tack och yey!

Och föresten så går helgerna alldelens för snabbt, usch. men snart är det lov, skönt. (: 

@ skoooola

okej, här sitter man. ännu en gång =)

jag boprde verkligen plugga, jag borde verkligen det. men jag orkar inte. jag gör verkligen inte. de är en skaka rumpa dag idag, då ska man ju inte plugga! :D fast jag ska ju ha redovisningen imån  klockan 9!!! hur ska de gå till? shiet! men det löser sig. det gör det alltid på ett eller annat vis =) joro! :D

okejokejokej.
nu ska jag verkligen sätta igen och plugga. NU, snart. sen kanske. wuuuä! jag vill bara till ikväll, och jag vill inte jobba. wuäwuäwuä!

mad

fan, jag orkar inte med det här.
du är bara så jävla... åh!
god natt


dax igen då (:

jag har jätte mkt att skriva, men jag vet inte vad jag ska skriva.

okej, kan börja med i fredags typ.
var kalas hos mormor och jag och fanny roade oss med att lägga vindruvor på foten och sen kasta upp dom och försöka fånga dom i munnen, frächt och bra =) och en massa annat bus såklart. alltid lika roligt men kalas :D sen åkte jag hem och då kom alexander och sov med mig :D

lördag jag jobbade, sen åkte jag och våldgästade anna. tvingade henne att sova hos mig eftersom jag var ensam hemma :D lina, elin, fredriksson, erik och tommy var också här ett tag. det var väldigt roligt och bubblan är skit kul! :D :D haha! =)

söndag jobbade från 13 slutade 17:30 men var inte hemma förens 19:30, det är bra gjort =) socialde mig lite med folket, sen hade jag och johan en trevligt cykeltur enda till kvagget, jäfflans uppförsbackar! haha!

hms, ja. igentligen finns det en massa mer. men vafan! :D jag orkar inte. blogg orkar man bara med när man är deppad. och det är inte jag! :D JAG ÄR KLAD! :D KLAD KLAD KLAD! :D :D :D

äh, nu ska jag gå och bada elr nått annat fint :D Pussis! (:


ooooooo, föresten jag har köpit min nya mobil nu :D :D kolla massemarsipan.bilddagboken.se. YEY :D

YEY

Livet är bra (:

Var på mentalsjukan i fredags. kolla massemarsipan.blogg.se för info. =) elr nått.

nu är jag med annsie. ska till lina nu, sen hem till mig. vi får väl se hur det blir med allt. kolla, nu svmmalr jag igen! äh, hejdå =)

Höst.

Ja, de är väl så den här årstiden kallas? (:

Nu kom slida och våra festplaner går i stöpet. yeppyepp. men de löser sig, hoppas vi (:

Den här veckan har varit en riktig plugg vecka. Jag har varit kvar i skolan till klockan 18 två dagar och jag har fått gjort så himla mkt, de sköns så skönt faktiskt! (:

igår var en riktigt bra dag. tills jag kom till jobbet, där gick ingenting rätt idag tror jag. haha. Jag fattade inte vad folk sa och slog in jätte mkt fel. Och seeen, välter jag ut typ 100 dipsåser när det är asmycket folk, det var också sådär jätte lyckat.
Sen när man kommer hem ringer man till käraste anna, och typ det ända vi kommer fram till på 2 timmar är vi inte hinner ses så mkt som vi borde. typ.

Idag skulle jag åka in till skolan till 9, men nej! jag orkade verkligen inte ta mig upp ur sängen. Så jag dissade det och gick upp vid 10 ist, skönt med sovmorgon faktiskt. men vem tycker inte de? ;D
och nu är jag inte på plugghumör för 5 öre så jag skiter i det idag, när man har varit så duktig hela veckan så kan jag faktiskt få unna mig de, tycker då jag (:
Och idag när jag åkte hit föresten så satt jag bara och tänkte på alla träd. dom har så himla fina färger fast man inte riktigt tänker på det. Och jag känner igentiligen inga symtom av det frukade höstdeppet, det är braaa =) mkt är bra nu, det är bra. fan, att jag alltid ska svammla en massa.

Och imån bär det av till sätermentalsjukhiusmuseum, woho. men psykologin. Det tror jag kommer blir jätte intresant faktiskt, mjaa! (;

Och eftersom både Hannah och Marre hade jeeeeete mkt plugg i tisdags så vart det inge leka :/
Men idaaaaag, wehey! :D Henne är man också med för lite. :(

Någon ny mobil har de ju inge heller blivit. men de är på väg. på väg som aldrig förr, YEY :D

Och om någon där ute som läser detta är judisk kvinna, ta kontakt med mig föfjaan! :)

Pusselipussis.

Lovelife

guuuuu, jag blir galen på männsikor. alla går och kärar ner sig till höger och vänster.
"ooo, jag älskar dig. vi har varit tillsammans i 2 veckor och nu ska vi förlova oss för jag älskar dig mest!"
hallå? var är världen på väg? :O jag blir fan mörkrädd. och hur kan vissa männsikor få flickvän/pojkvän? fast de är klart, som förtjänar väl varandra, som alla andra. hms. ibland blir jag iaf rädd, sådäså! :D

och seeen, skulle jag köpa mina nya älsakde mobil som visst bara skulle kosta 3800 på elgiganten men nejfan, de var bara på internet. :( få la se om man kanske ska beställa elr lägga till 200. vad vet jag då. wuuuä! jag vill ju ha min telefon, nununu!! gu jag är så himla tarv, fyy på mig! neerå, man ska leva medans man kan ! :) nej, nu svamlar jag bara och lägger ner detta =) Pusshejs.

De var grymt på dansen idag föresten bara. allt är klart, nästa -> märkestagning. läskigt! (:

myspys

helgen som var på väg i katastrof ordnade faktiskt upp sig väldigt bra (:
fredag: jag, ida, alexander och fredrik kikade på idol och sen hey baberiba ! sen i pausen åkte jag och idisen när och köpte donken som vi kunde fetta oss med, länge leva donken säger jag bara :D och sen hem och mera mys <3 Sötaste Clara fylde dessutom 9 (: Grattis!
lördag; jag och allan gör mest igenting. åker hem till honom och passar clari har tar de fint. Kollar på Kvarteret Skaten, haha shit va kul de var! :D Går och lägger oss typ 22, sheeeit! (:
Söndag: Jobbade, första gången på en vecka, yeah! de var roligt att få jobba lite faktiskt ;) Träffa alla knäppa männsikor. Vi satt och snackade teckenspråk idag, haha. de gick mindre bra faktiskt ;D haha! =) Åkte på kalas hos fam. Ivsjö där alla var =) men de var roligt och goda kakor, hähä ;D Och sen så hatar jag mensvärk och nu sitter jag här hos Ipppen och ska väl snart dra mig hemåt (: En finfin helg trots allt, tack alexander <3

Och seeeeen, ska men leka med självaste Hannah Skål på tisdag, YEY :D

Och i veckan ska jag äntligen köpa min mobil, wehey! :D

skola imån, får väl se hur de går också ja! :P har väl nån redovisning och sååådäääär. (:

Jag är klad idag (:

Nu ska jag.. jag vet inte vad jag ska. gå från datorn iaf, kanske kolla beck. kankske åka hem. vi får se, vi får se =) ha de gött iaf. Pöss!

Farmor & Farfar <3

Min farmor och farfar är verkligen dom bästa man kan ha. Jag hälsar inte på dom så ofta längre vilket är synd :( Men idag var jag iaf där, jag gjorde ingenting bara mös men dem, åt pannkakor och tittade på vänner (: Farfar berättade även då att dom skulle till hans syster som har hus i Spanien om en månad, jag vart avis och han lovade mig att han skulle bjuda mig på en resa precis när jag ville, gött! och sen som grädde på moset får jag 2000 kr (tvåtusenkronor) bara för att jag ska kunna lämna 3310:en och komma tillbaka till den mordena världen, hur snällt är inte de lixom?! =) Och dom ställer ALLTID upp för mig, vad det än är, så finns dom där. När man var liten så förstod man inte hur snälla dom var utan tyckte mest att dom var jobbiga när dom hela tiden frågade hur de var och hur det går i skolan och sådär. men nu, nu förtiden är dom nästan dom enda som frågar. ooo, gosigosis! men det läskiga är att farmor börjar bli jätte senil, och det har typ gott hur fort som hellst. hon frågade mig typ 5 ggr hur det gick att pendla till falun. Hon kom inte ens ihåg att vi hade ätit godis, de är lite läskigt. min älskade farmor.
- jag älskar er, farmor & farfar <3


Ankliv

Okej, förlåt Henna! Jag saknar inte Haga, men jag saknar er <3

Och seeen, så gick de väl inte sådär jätte bra på fotbollstuneringen, nej! men fittifan va roligt det var :) och vi ägde ju alla! :D och vi vann ju Fair Play priset, bra gjort grappar! :D

igår var jag üüüüüüber duktig och satt kvar i skolan ända till klockan 18 :O och vet ni vad de bästa var? jag pluggade heeela tiden :D YEY! och sen var det kalas @ alexanders (:  gött :D

och just nu är jag väldigt trött och orkar inte skriva något mera :) diss <3

Vi gör ett nytt fösök (:

Okej. hej igen!
jag har faktiskt haft den hära bloggen förut fast då var den bara för mig, mig och mig! :D och mina tragiska inlägg såklart som jag skrev som ingan annan fick läsa. men nu har vi börjat på ny kulan och livet och frid och fröjd (: eeeelr? jorå! :D

imån är de iaf falufrajfotbollstunering! :D de ska bli så jäääävla sköj! :D vi har fixat så att vi ska ha våra riktiga matchställ :O :D vi kommer äga alla, de kommer bli så grym roligt! :D passa er, grrr!

och sen är jag grymt sugen på donken för ovanlighetens skull lixom. mjaa.

tack för partyt Olle, de var väldigt uppskattat :D

och de var en cp-dag idag, de var jette roligt! ;D jag har blivit värsta social med alla heltplötsligt, och de är väldigt mysigt må jag då säga, jag tycker såååå mkt om mitt falufri (: undra hur de hade varit om jag hade varit kvar på haga?! :O jag vill inte tänka sånna hemska tankar!

och sista helgen i Oktober ska jag på Miljötinget, jag vet inte riktigt var de är om jag ska vara ärlig, men de verkar skitkul :D

Föresten måste jag införskaffa mig en ny mobil, för tillfället går man ju runt med självaste 3310. kanske den bästa mobilen som någonsin funnits, men nejtack.
jag ska då köpa en med riktigt bra kamera eftersom min är på rymmen, wuuäää! hur kan den bara försvinna i mitt eget hus?! :( men men. de lutar starkt åt en sony eriksson w800i justnu. 3,2 mega pixlar, (lika mycket som de var på min kamera :O, men hur gammal var den inte då iof, 2 år? =) )ska väl gå ner på phone house och förhöra mig lite mer om den (: och sen ska jag ha mina små diskutioner med moder jord också ja, men de löser sig. jag är så grym på att övertala henne så :D

nått annat roligt att berätta, nej. de tror jag väl ikke då. =)

diss <3