Mycket har hänt

Det har hänt en hel massa saker sen sist jag skrev.

Jag har haft mitt sexparty, Mycket spännande måste jag säga och en hel del shopping blev det, haha.
Tänk att ni kan lista ut vad 11 tjejer ska göra ikväll. Ingen ide att ni ringar och stör!

Sen så åkte vi till Stockholm, jag och Larry. Fredrik tog snåskjuts med oss. Han hade nära dödenupplevelser i baksätet tror jag. Jag har då aldrig haft så roligt när jag åkte till Stockholm det är ett som ett säkert. Vi kom också fram till att den som orsaker bilkö på en större väg ska bli av med körkortet. Beroende på hur lång kön blir så kan dom också få dödstraff.
Vandrade runt på söder på kvällen och träffade RBn. Och så träffade vi Sara G, hon är inte RB.
Sov hemma hos Larrys syster och morgonen efter åkte vi till arlanda för att hämta herr Kyrk.
Telefonsamtalet är komiska i det hela, alltså när Micke ringer till Larry medan vi är på väg till arland,

M: Vart är du?
L: Jag är hemma.
M: Men du skulle ju hämta mig idag.
L: Men det var ju inte idag!
M: Jo, det var det.
L: Jag skojde bara. Jag är på väg till arlanda.
M: Haha, är du? Det är inte fören imorgon jag kommer hem,
L: VA?!

Dom hade alltså lurat varandra. Underhållande tycker då jag iaf.
Eftersom her Kyrk alltså ville spendera ännu en dag i Thai landet. Så vi fixad bort min natt och spenderade ännu en natt och dag i den kära hufudsaden.
Såå, vad gjorde vi på dagen? Jo, vi var på Heron och spelade air hockey. Dom borde ha ett sånt på SVEA för jag vart lökig.Vi hälsade även på Larrys familj och så fikade vi lite. Sen träffade vi MEA och jag fick skeda med henne ^^

Imorse ville iaf Micke vara med arlanda så vi hämtade upp honom och sen bar det av hemmåt.

Så nu sitter hemma och kollar på Den rätta för Rosing. Om 20 min är det Andra avenyn. Johan kommer hit och vi ska mysa :)


Jag och Fredrik pratade om olika bloggar och kom fram till att det fanns en massa bloggar som var sjukt tråkiga. Min lär ju vara en av dem. Skriver inte ett dugg vettiga saker och bara mest ordbajsar. Jag vet om det iaf, det är ju något.


Vem vill göra te åt mig?
PAX INTE!

Hallå i livet

Anders har åkt tillbaka och jag är ensam i min jätte stora 1a. Helt ensam i min stora säng. Men vi har haft det jätte mysigt och jätte bra. Annas fest vart lite av en flopp för min del faktiskt. Eller nej, så kanske jag inte ska säga. Jag hade jätte trevligt, tills någonting konstigt hände. Helt plötsligt var jag på stan. Fatta inget. Men det var roligt att få vara med och fira min bästa väns 20års dag! :) Jag har ju dock inte sett så många kort ännu, men det kommer väl. Fast man får ju nästan hoppas på att det inte gör det. Haha.


Just nu så är jag trött, jag vart jätte trött just nu faktiskt. Hungring är jag också. 11 börjar jag imorgon också. Lön har vi fått idag också. En pisslön har jag fått idag också. 25,te varje månad brukar vara en bra dag, det känns inte så bra. Äh, jag och Larry ska nog åka iväg och fira med en pizza iaf, bara för att vi har fått lön. Justja.  Jag ska ju skriva ner vart min lön tar vägen den här månaden. Men jag orkar ju inte sitta vid datorn men jag ser ju iaf på internetbanken. Så jag kan ju summera  allt någon dag i veckan. Asbra.


Larry rakar av sig håret. Det ser ut som man har klippt en hund typ.


Ni ver hur det känns när det sitter en sten i hjärtat?
När några som man tycker väldigt mycket om, när dom går bakom ryggen på dig.
Vägrar att att förstå dig och vill inte föstå hur du tänker.
Tycker att du bara gör fel.
Det gör mig så ledsen.


Jag saknar dig så mycket.
Det är 14 timmar sedan du åkte, känns som mycket mer.
Tyckte att du ligga i soffan hemma när jag kom från jobbet.
Men icke.
Kom hem snart igen kära du. <3

Ojdå.

Såg att jag visst hade blivi utmanad av Grazze så det är väl bara och göra det då.

Regler:

Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga och du får inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på namnfrågan). Lycka till!"


1. Vad heter du? Martina

2. Ett ord på fyra bokstäver: Mata

3. Flicknamn: Miranda

4. Pojknamn:  Mikael

5. Yrke: Massmördare

6. Färg: Mörkgrå

7. Klädesplagg: Mammatrosor

8. Mat: McDonalds

9. Sak i badrummet: Minttablett

10. Plats/stad: Magaluf

11. En orsak att vara sen: Magpumpad

12. Något man skriker åt: Missfoster

13. Film: Mad Village

14. Något man dricker: Mjölk

15. Band: Murley Crue

16. Djur: Mussla

17. Gatunamn: Målargatan

18. Bil: Madza

19. Sång: Mama Mia


Jag utmanar OG, Emelie & Vickan.



Annars händer inte så mycket. Jag jobbar. Anders är hemma, det är jag glad för! :)

Puss!


Sjuk

Sjuk igen. Halsfluss. Jag hatar det. Jag vill faktiskt till SVEA.



Jag saknar dig!

God Natt

10-19 idag, 10-19 imorgon. Tjoho vad roligt! Jag har ont i bihålorna men det är nog borta imogon! :)
Hm, jag har inte så mycket att skriva om..

JO förfan. Jag har köpt en ny bok.



När man har läst denna bok så ska det inte vara svårt att sluta alls, det ska tom med vara roligt och man behöver tydligen inte ens vara moteverad.. Det är inte en massa "du dör om du röker, det blir såhär och såhär med dina lungor." Han har en helt annan metod, jag vet inte hur den går till för jag har inte kommit så lång ännu. Det ska bli spännande detta. Jag hoppas att den funkar, jag ska ju faktiskt vara rökfri 1a april. Ska se om en bok kan vara svaret på livets stora gåta.
Självklart kommer jag att recensera denna!


Fredag, Fredag, Fredag <3
Jag saknar dig så helt sjukt mycket nu.
Det är så nära med så långt borta.
Jag är så glad över att du tycker om att mysa med mig! :)

Vi kämpar vidare.

Igår var vi (Jag och Maria) spinning. Fett jobbigt. Jag dog. Maria med. Träningsvärk i fätta som fan efter sadeljävel. Och för att inte prata om bena. Dom dog i morse när jag rätade ut dem. Magen och armarna har gett med sig idag iaf.
Imorgon jobbar jag dock 12-21 så det blir nog ingen träning för mig imorgon. Orkar nog inte gå upp 9 imorgon. Eller kanske om någon ringer och väcker mig ;) haha.

Åh, nu är det typ 1 vecka kvar. En vecka.
En vecka känns lång. Jätte lång. Men det känns ändå ganksa kort med tanke på att det har gått nästan 2 veckor. Konstigt.
Jag saknar dig mycket iaf!

En heldag.

Maria ringde och väckte mig imorse. typ 8 . Slökikade på tv och sen hämtade hon upp mig för sen var det dax för träning! Japp. 09.00 infann sig Martina Hägg och Maria Nyberg på SVEA Träningscenter. Och tro nu inte att vi bara gick runt och lökade! Vi körde hårt. Jag har faktiskt redan käningar i magen och försöka få armarna rakt upp är väl inte heller någon hit. Träningsvärk redan samma dag, jag vet inte hur jag lyckas. Men jag vet att jag gjort nått iaf.

Sen begav jag mig till jobbet. 12-21 skulle jag visst jobba. Men det gick faktiskt riktigt bra, tiden flöt på bra och det var bra med folk hela tiden. Inte sådär sprängfullt utan lagom, så man höll sig sysselsatt hela dagen. Iof har vi ju varit bra männsikor som jobbat idag sen en hel del garv har man väl hunnit med.

Imorgon ska det tränas igen. Börjar inte fören 17 imorgon så jag behöver inte gå upp allt för tidigt :) Dock har jag en massa annat som måste fixas imorgon. Men jag tänker inte kliva upp i ottan för det ^^.


Och inte är det någon som ringer heller . Nej nej.
Det är tur att jag inte känner mig ett dugg ensam och övergiven i det här kalla Sverige.
Nej, jag kan inte ljuga om en sån sak.
Jag saknar dig så mycket. Att få krypa ner under ett varmt täcke och där få mötas av en varm famn.
Att få pussas och kramas.
Att bada tillsammans med dig.
Att bara få vara med dig.

Jag saknar dig!

Jag har bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig. Detta ska få ett slut. Jag är trött på att bara skriva om alla mina sjukdomar och utslag och allt vad det är. Men framför allt är jag trött på att vara sjuk hela tiden. När jag tränade så var jag aldrig sjuk. Hosta nån gång då och då, men de var inget mer än det. Nu har jag magproblem, eller ni vet ju redan alla mina problem. :P
Men jag har bestämt mig för att bli en bättre människa!
På måndag kör vi igång
. Det är bra att börja på en måndag. Det är början på något nytt, början på mitt nya liv.
Jag är trött på att vara sjuk och leva som en fet kossa med vågskräck.
Vet ni vad det bästa är? Ni ska få följa med. Jag ska skriva om det varje dag i här i bloggen.

En annan sak som jag också ska börja skriva om är pengar. Såg på FFs blogg att han skriver ner vad han har handlat varje dag för att vi ska få veta hur livet som fattig student är. Så jätte fattig är väl inte jag. Eller jo, i slutat av varje månad är jag snor fattig. Kryper på knäna.
Varför jag ska skriva om hur mycket jag handlar för per dag är för att jag är nyfiken, nyfiken på vart mina pengar går åt någonstans. Jag vet att en hel del går åt tack vare rökningen. Men resten då? Utkäkande? Men detta tänker jag börja med den 25 mars när jag har fått en ny lön för den här har ju gått åt åt höger och vänster redan. Så 25.te.

På tal om rökning. Om jag ska bli en bättre människa så måste jag ju faktiskt sluta röka. Men alltså, när man jobar på McD är det inte så himla lätt alltså. Men jag måste. Det håller bara inte. Men jag måste ha ett tag på mig och trappa ner, så vad ska vi säga..? 1.a april får jag inte röka mer. Det betyder alltså att den sista ciggen får jag ta den 31.a mars.

Omg, hur ska jag lyckas. Men vafan, kan Anna Skipper få sina RB och göra det ena med det fjärde han fan jag också! Jag kan jag kan! Hjälp mig nu, okej? Vi har en deal.


Livet är så underbart.

Jag har nyss färgat håret på Johun. Han är svart i huvve nu. :) Men de är fint, faktiskt. Det är fint! :)

Jag har hosta. Jätte mycket hosta. Ännu mer hosta än förut.

Jag saknar dig. Jag saknar dig!

Skaffa ett nytt jävla jobb för fan!

Vad är det för fel på männsikor som jobbar på kundservice?! Måste man vara så jävla otrevlig? Och speciellt karlar, dom där jävla karlarna! Man ringer väl till kundservice för att få hjälp. Inte för att bli idiotförklarad?! Eller är det bara jag som har missat de?
Nån dag när jag känner att jag mår så där rikigt bra. Ni vet, nästan lite för bra. Då ska jag ringa till någon kundservice så jag får båda fötterna på jorden igen.

På swedbank fick jag iaf prata med en väldigt snäll dam. Och förklarade mycket bra för mig också. Henne tycker jag om. :)



Men tele2, ni kan ju ta er i röven era jävla fåååår!

Fan, de går ju inte och ladda upp bilder nu. Hade ju gjort en jätte fin. Grrrr. Kanske kommer senare om de funkar då.

God Morgon Fredag!

Ja, för mig är det god morgon nu. Jag är sjuk, det får vara god morgon för mig nu.
Jag tror att min feber har kommit tillbaka. Illa illa. Men jag knaprar väl vidare med mina ipren och hoppas på att livet snart blir bättre. Någon som vill ha en hatisk kropp? Låna en månad eller två?! Om du dessutom tycker mycket om att träna och äta nyttigt så är det ännu bättre. Hör av dig vid intresse.

Idag då? Jag vet inte. Ligga på soffan och må dåligt. Tycka synd om mig själv som alla andra dagar. Helt ensam dessutom. Snart hostar jag sönder mina lungor också.
Jag ska sluta röka. Jag måste, jag känner ju det. Men jag vet inte hur det ska gå till.

Ni behöver inte tycka synd om mig, inte alls. Jag har det så bra själv. Inte behöver ni ringa heller. Det går inte heller. Asbra! Nej, men nej. Hejdå!




Jag saknar dig så mycket.

Jag är bäst i hela världen!

Jag har lyckats. Jag har lyckats igen. Jag vet inte hur, men jag har.
Jag har missat att betala en räkning från tele2, det upptäckte jag i morse när det stod sim inaktivt över hela jävla displayen. Jätte roligt var det. Något som är ännu roligare är att jag inte har en aning om vad det är för en räkning så jag har ingen aning om vad jag ska betala in. Åh. Jag blir så matt på mig själv. ÅH.
Jag ska försöka hitta på nått gammal sim kort så att det iaf går och nå mig. ÅH. Fett jävla ÅH!

Förkyld som en jude också. ÅH!
Och läkaren som jag skulle varit till idag, han avbokade. För han var tydligen också sjuk. ÅH!
Jag ska sova bort hela den här dagen också tror jag.
Men iof, men en sån här dålig start på dagen så kan de ju knappast bli sämre.
Men frågan är om den kan bli bättre? Eller om den kommer hålla sig på en sånhär fisnivå hela dagen.
ÅH! Det är nog bäst att sova bort hela dagen iaf. ÅH!


Skit ner dig och ha en dålig dag!

Förlåt älskling!

Klart att Anna också var med oss till ÖreeebrooO! Förlåt älskling. <3


Jag är jätte förkyld och nu är det AA hemma hos Maria och Dan med äppelpaj. Gött
Ida var förbi idag och bjöd på fruktsallad också. Tack :) Gött va de också.

Och jag tränade fotboll idag med Leksand Dam. Jag var så nära att kräkas . Shit dryyygt. Men det var fan kul. Vi får se hur det slutar.


Ojoj. Nu börjar Andra Avenyn! HOJ!

Mys

Ojojoj. Länge sedan jag bloggade nu. Jätte jätte längesen! Men min dator hatar mig och vill inte vara med mig.

Så vad har hänt?
Jo, jag har fyllt 20. Nej Nawal 27 feb fyller jag :D Min man fick jag även se på min födelsedag. Håkan H! Mmmmh.
Jag, Maria, Jojjo och min andra man drog till Örebrooo och bodde på varndrarhem och hade jätte bra. Lite Ikea vart det också i Marieberg, eller var det Mariestad kanske?! ;)

Nå annat har väl inte hänt. Anders har blivit förklyld så det blir lungt för oss medan resen av Leksand är i Rättvik och blir fulla. Men det kan ju vara mys det också. Sista kvällen :/


Jag hatar att sakna dig!