LYCKAT!

Jaha, nu sitter jag här och är nyvaken. Klockan är 23.18, Grattis.
Har sovit sen jag kom hem klockan 15. Jag tänkte; "Jag är så jävla trött jag kommer lätt sova tills imorgon." Men ikke. Självklart vaknar man av att det ringer ett x antal gånger. Dom ringer till mig från nån statistika undersökningen typ var 3:dje månad eller nått sånt och frågar hur många timmar jag pluggade förra veckan och om jag fortfarnde jobbar och hur mycket och blabla, självklart ringer dom just idag. Alexander ringde också, men det göööör inget :)
Iaf, sen så blir jag naturligtvis hungrig och kissnödig. Så då var det bara att traska upp, lagade nudar faktiskt! :) Och mitt öga börjar bli crap igen. Jag borde nog gå och gräva ner min undertäcket igen och hoppas på att jag kan somna!
Klart jag kan somna förr eller senare så löser det sig, så jag hoppas att löser sig snabbt för jag orkar inte ligga och vrida och vända på mig.
Okejokejokej, jag somnar fort och ger upp detta. Gonatt.
 

Dagens låt; Beppes godnattstund - By himself, eller? :) 

hmmm

Någonting är väldigt fel med min Ipod.

Först så tappade jag bort Ipoden, sen när jag hittade den så hittade jag inte hörlurarna och nu när jag har hittat båda så funkar den inte. Vad är det för stil? vava?

Har iaf varit hos Murmie och bakat lussebullar, mycket goda och fina blev dom :)

Nu är jag trött som en gnu och huvudvärken börjar sakta smyga sig på. Tar en alvedon och slggar lite framför TVen, yepp så får de bli! :D





Weeho. Jag tror den funkar igen! :D

CANADA

Jag är i Calgary med Vera och shoppar, jag har kul.
Jag är i Calgary med Vera och shoppar, jag har kul.
Jag är i Calgary med Vera och shoppar, jag har kul.

Du är i Calgary med Vera och shoppar, du har kul.
Du är i Calgary med Vera och shoppar, du har kul.
Du är i Calgary med Vera och shoppar, du har kul.

Marre är i Calgary med Vera och shoppar, Marre har kul.
Marre är i Calgary med Vera och shoppar, Marre har kul.
Marre är i Calgary med Vera och shoppar, Marre har kul.

Det där ska jag sätta någonstans på mitt rum så att jag ser det varje dag så att jag blir motiverad till att spara pengar så att jag kan åka till just Calgary, Canada. Tänk er, vilken grej! :) Och alltså Vera, det är mammas kompis hon som jag ska bo hos.. :) Fast man kan inte tro att hon är en mamma, eller jo klart man kan, hon har ju 2 barn! Men asså, jag menar. Hon är en speciell människa iaf som jag inte skulle ha något imot att bo hos i några månader :) Dock kommer det nog inte bli några månader, men jag hoppas iaf på 1 månad :) Det var ju också snack om att jag skulle åka dit över jul och så, men det blir nog ikke så. Dom har -20 och asmycket snö där nu :P Men iaf, jag kommer nog att åka dit till sommaren närmare. Jag har antagligen gått på sommarlov men inte dom där nere, upp, borta :P Så då får jag och Vera lite tid ensamma på stan och shoppa! :D Sen ska även Johan (älsta grabben som är 91 :)) ha bal som jag kanske ska gå med honom på, fatta vad coolt! Eller asså om man är tråkig så tänker man ju; kul att gå på bal med en som är 2 år yngre. Men om man är posetiv som jag så tänker man; fan va coolt att gå på en helt främande bal i ett helt annat land. Shitshitshitshit, vad jag vill åka NU, PÅENGÅNG! meeen, så kul skulle vi inte ha det nej. :P Det kommer bli en hel del pengar man kommer önska sig i julklapp iaf, yeahyeah. CANADA HERE I COOOME! :D


Just nu har jag hur mycket tankar som hellst som jag bara inte kan få fram till ord, hur mycker jag än vill så kan jag verkligen inte formulera. Wuaöt. Shit irriterande. Jag kan iaf säga;
JAG VILL.
m, mer a. precis.!

Jag ger upp

Okej, jag blir nog hemma. Anna, Lina och Elin pluggar så dit orkar man ju inte åka. Ida är väl som vanligt med Fredrik. Alexander vet jag inte vart han har tagit vägen. Annars så kommer jag inte på någon mer. Eller visst det finns, men bara folk som är dryga att ta sig till typ. hähä. Funderar på att åka ner och vara riktigt mobbad på donken och dricka en deppkaffe i min ensamhet. men njae.
Det löser sig ju. Hela värden går ju inte under för en kväll... Eller?

Hälg, Älg, SVÄLJ!

En bra helg med ett tråkigt slut skulle man kunna säga om helgen. Eller iof, den är inte slut än. Meeen jag har inte så stora förväntningar på det som är kvar av den.

Helgen började som sakt bra med Max (hamburagre alltså :P) och Idol med Alexander :)

På lördagen var det då alltså dax för audittion till Sabinas fall. Oherrejävlar. Jag trodde inte att jag skulle vara lika nervös den här gången också, men jo visst! Men det var väldigt skönt att Camilla satt i juryn. Vilken kvinna alltså, hon vill jag verkligen jobba men. Så otroligt duktig och vilken röst. Henne beundrar jag verkligen :)
Men iaf, när jag var där uppe och sjöng och Camilla hjälpte mig och sisådär så känndes allt jätte bra. Men när jag hade kommit ner och nervositeten lakt sig så.. FAN, jag kunnde ha gjort det mycket bättre. FANFANFAN, jag vill gå upp och sjunga igen. Men men, life.
Dansen sen var rolig och jag tänkte bara Le-Le-Le-Le-Le. Och ibland kom tanken "aaah, vad händer?" men snabbt Le-Le-Le igen. ;) Fast det var en asrolig dans fakatiskt :)

På kvällen sedan efter att Vedran hade gjort bra ifrån sig på sin audittion och jag hade varit moraliskt stöd så åkte jag hem till Emelie där det bara dracks vin och mös :)
Sen bar det av hem till annie :)

På morgonen, eller morgon och morgon, halv 2 iaf åkte jag hem för att göra mig iordning för att åka till kupan och kika julklappar tänkte jag. Men något sådan blev det inte. Så jag har varit hemma heeela dagen typ och sprungit fram och tillbaka, från tven till datorn.

Nej, jag tänker fan inte sitta här hela kvällen. NEJ jag protesterar. Nu ringer jag någon, JAPP! Puss och gonatt!

har ni fezt eller?


Just nu känns det som om jag bara vill vara ensam hemma, krypa ner i soffan och somna till någon dålig film. Typ, dra någon gammalt över mig. Men nejdå, här sitter jag! Snart kommer Alexander och det är ju faktiskt inte helt fel det heller :) Idolkväll, yeah! :)

Falufrifesten igår var kanske det största fjaskot som stått i ett par skor. fan! Och den lilla flamingoturken som står bakom vakterna och gömmer sig. FAN vad störd jag blev. Men men, helt jätte tråkigt hade jag ju inte iaf :) Trevlig förfest :) Och den på stan så var det inte så illa iaf, elr jo det var ju det var. Men man fick väl göra det bästa av situvationen, så det vara bara att bekanta sig med folk men också var irriterade som stod på gatan. Det var helt enkelt för bra för att vara sant.

Vid 23 snåret drog vi oss hemåt. Och vem var inte på besök dårå? (; Jo, mormor.
I vanliga fall försöker jag döja att jag är full framför mamma och dom, men nu jag vet inte, jag orkade bara inte! Mamma komentar var bara; "-Onej, det är värre än vanligt!" ;) Haha, men de gönt så mycket nå. :) Jag fortsätter och leva och frodas.

Hela helgen kommer bestå av audittion till 1000. Först jag och Elin, sen Vedran lite senare på kvällen och sen Ida och Lejla på Söndag :) Men det är fint de! Jag borde träna på låten som jag ska sjunga som en galning, men nej nej jag sitter här och blogg nerdar ist. prapra. Även träna in min dialog som jag knappt tittat på, men det är lungan. Jag är snabblärd ;D typ. Onej! Jag måste ringa Elin, jag pallar INTE detta. Jo, klart jag gör. :D

PUSS!

Tej!

Helgen har såklart varit bra, det var ju helg lixom ;) hähä! :)

Orkar inte srkriva mer nu, kommer bilder typ imån kanske . :)
massemarsipan.bilddagboken.se nivet! :)

skriver också kanske mer då, nu är jag cptrött! :)
gonatt.

Imån ska jag typ döda dig bara så att du vet!


GRATTIS ANNA FÖRIFAN! :D :D :D
HÖHÖHÖ!

öppethus

Orkade inte ställa klockan igår jag gick upp när jag vaknade. Eller rättare sakt när jag tvingade upp mig! ;)

Åkte in till skolan till 12 och kom hem för en och en halv timme sen, lång dag idag verkligen!

Öppethus har det varit och jag har sprugit runt och varit trevligt! och det gick självklart mycket bra !

Jag orkar inte berätta för alla vet vad som händer på ett öppethus.

Sen har jag ätit en massa idag, hela tiden typ. Det är fint det. :)

Usch vad jag inte orkar vara seriös i bloggen just nu, nej vet du vad! :D

Pusshejs!










Du gör mig totalt jävla galen!

wej!

jag har inget vettig att skriva. så gonatt. :)

jag kom, jag såg, jag segrade.

elr ja, nästan iaf.
jag kom och jag såg. mer än så blev det ikke ;) elr jo, på mitt sätt så segrade jag faktiskt. för att jag vågade! jag trodde aldrig att jag skulle gröa det eftersom aldrig brukar kunna ta något som har med sång att göra seriöst (synd nog, kanske!) men nu gjorde jag det. Sen blev det inte speciellt bra, men det är ju en helt annan sak. JAG VÅGADE! Coooolit. :) Jag var så grymt nervös att jag inte trodde att jag skulle våga gå in i den dära salen, men jag gjorde det! Gu, vad jag tjöter. Men vafan! Klart jag är besviken att jag inte kom vidare till slutautition, men vad kunnde jag förvänta mig efter mitt framförande. Så när han sa; - "Martina, du har inte gått vidare." Så svarade jag ändå kort och gott; -"jag vet". För vad kunde man mer förvänta sig, igentligen efter mitt sångnummer?haha! visst, klart jag är lite besviken att jag inte kom vidare, men mest stolt. aaha, första gången jag gör ett eget framförande seriöst sen jag gick i 4: kanske. Det var ett jävla tjöt på mig, men just nu är jag så himlans klaaad! :) jajajajajaaaa :D


Min helg har faktiskt varit helt fantastiskt! Ja :)
Jag orkar inte berätta faktiskt justnu, för det var en viss familj som fick mig på väldigt på dåligt humör. Fan!
Alltid när jag är mår som bäst så , aaah!
Mys på La Cantina. Partaj hos Östberg med Anna och det kompaniet. folk man träffar alldelens för sällan. :) KulKul.
DansaDansaDansa! Informationsmöte om Sabinas fall. Jobba satan. Åka till Elin och träffa kompaniet igen. Sova med anna. Upp tidigt, dricka massa te. SjungaSjungaSjunga. Jobba satan. Träffa Anna, Elin och Lina och käka fet donk. Åka hem. Häcka framför datorn. Sova?

Ja, det var min helg smått och gott. kul va? :D nee, nu ska jag lägga upp lite bilder påååå;
massemarsipan.bilddagboken.se.
kika föfan! :D

Pusshejs!

tänk efter före

Just nu födds ett barn.
Samtidigt födds ett försöksdjur.
Just nu lär sig ett barn att skrika när det blir hungrigt.
Samtidigt lär sig ett försöksdjur att det inte hjälper att skrika,maten kommer aldrig.
Just nu får ett barn sin första spruta.
Samtidigt har ett försöksdjur redan fått så många sprutor att den kommer att dö av dem.
Just nu lär sig ett barn att gå.
Samtidigt har ett försöksdjur inga krafter kvar att gå för.
Just nu har ett barn hela livet framför sig.
Samtidigt dör ett försöksdjur i djurförsök...

- hej! (:

- hej! (:
det är mitt nya ord, jag skriver det överallt hela tiden. nått jag fått på hjärnan bara. :)

jag tänker inte skriva så mycket idag för jag har ont i huvudet, jag borde ha varit i duchen för länge sen och i sängen också för den delen. Jaja.

Idag har jag iaf varit med min Anna, det är alltid lika trevligt. Shit vad jag älskar den bruden. Fast vi inte kanske träffas på månader är det alltid lika lätt och trevligt att vara med henne. Hon är såndär som alla någongång i livet borde få uppleva. :)


72463-1



Om typ 20 min fyller Caroline år, jag ska försöka vara först och gratta ;D yeeah! :)
Pusshejs!

...?

updt.

Nu har jag haft pepp-snack med Lovisas lillebror Jakob ;) Så nu känns det bättre. Lika söt och omtänktsam som systra si, de må jag då säja. Dom dära Nilsson syskonen har faktiskt nått vettigt att komma med ibland ;) haha.
Anna, tänk om Simon och du hade varit lika smarta! :)
<3333

Jag har jätte tråkigt och jag vet inte vad jag ska hitta på.  Jag har sovit från klockan 18-22 så nu är jag naturligtvis jättepigg. Men om jag väl går och lägger mig så somnar jag ju, det gör jag ju alltid. Men det gäller att komma dit också, jaarå.

Det gick inte bra med mitt puggade idag heller, fan! Men imån, okej! :) NP idag också ja, det gick om jag säger så. Första texten gick väl bättre än andra iaf, haha! Eller det tror jag, men vet ju aldrig. ;) hähä.
Dansen missade jag idag också bara för att cp bussen inte kom så det var ju hemskt kul. Aaaah! :@




Är jag så jävla genomskinlig?
Syns det så tydlig att jag är så jävla svag?
Är jag verklingen så svag?


Okej, nu är jag förvirrad igen. Ingeting att bry sig om, det går säkert över på en timmer eller nått.


Söndag

Så var vi återligen tillbaka på söndag, och det är ju lika tragiskt varje gång.
Okej, inte förra söndagen kanske för då visst man att man hade en hel veckas ledighet :) Men nu, nej idag hatar jag söndagar. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan justnu, jag orkar inte!! och så ska vi ha Nationelt skit svensak prov imån. Usch! Men de är ju bara det korta imån. Mmmh, precis.

Vad jag har gjort på mitt lov behöver jag väl knappast skriva här eftersom alla säkert redan har läst lunarbloggen.

Det känns lite som om det är en bakissöndag idag. Jag har ont i huvudet, jätte trött och allmänt seg. Men jag är inte bakis. Jag var hemma heeeela kvällen igår och tog det lungt bara. Det måste vara den här otroligt roliga veckan som helt har tagit musten ur mig :P

Ida, min slida är nu i Barcelona och göttar sig. JAMEN VA ROLIGT FÖR DIG DÅ! ;) Haha, nejdå. Men jag slår vad en hundring på att ni har det mys iaf ;) Hälsa freddan också ;) yeeeah! :)

Imån är det dax för dans igen, weeei :) Faaast, nu har jag ju ingen Ida med mig :O Hoppas på att dom andra inte sviker mig bara nudå! (; hähä. Nee, men ska väl höra av mig till dom imån så att jag slipper bli helt mobbad ;)

Ojfan justja. Jag ska ju styra upp Lucia tjaffs nu den här veckan. Och betala flamingo så vi kan ha en jävla festjävlen nångång. men dom vill ju inte träffa mig ju!! och så lä jag plugg satan eftersom det bara är 2 veckor kvar nu. Aaah, dax att börja boka lite känner jag.

Jag ska nog också börja skriva dagens låt tror jag, iaf idag.

Dagens låt; Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.
En mycket orginel låt som inte många har hört. jaja, jag vet! men jag får sånna flashbacks ju. :)

allt på en dag!

Ja, igår va en dag jag inte kan beskriva. Hahaha, men taefanimej var de roligt!

Kolla massemarsipan.bilddagboken.se ist, jag orkar inte skriva allt =)

kanske skriver sen, men de är tveksamt. men man ska aldrig aäga aldrig ;) hähä.

Nu ska jag och jobba, hejdÅ! :D

Shit vad vinter.

Ja, helt plöstsligt kom allting! Och jag vet inte vad jag tycker. Jag är ju trotts allt en sommar människa. =)
Fast jag fyller ju år snart. 18 motherfucking år. HallaH?! jag känner mig inte så stor, inte än. Men vafan, det är väl bara och tacka och ta imot :D

Ojojoj. jag har verklingen gjort mycket det här lovet. känns de som. jaaa (:

fast såklart orkar jag inte skriva. Pussen!