Vi har flyttat

Nu har vi flyttat  upp till Pellestova till en barack. Det är tydligen här vi ska bo hela vintern. Det är litet, riktigt jävla litet och jag trivs inte alls. Vi har försökt göra det bästa av situvationen iaf och spikat upp gardiner och möblerat om ett par gånger. Hugo trivs, Anders klagar inte heller. Just nu ligger jag i en grön pyggme fejkskinnsoffa och fryser om fötterna. Blev väckt i morse av byggarnbetare som håller på och fixar "lägenheterna" runt oss så att alla andra jobbande på ilsetra också kan få flytta. Dom sågade och borrade och spikade och stampade ovanför och brevid mig. Gillas inte alls eftersom jag slutar väl vid 3 inatt och börjar 7 imorgon. Puh.

Annars då? Jo, har varit ledig i 2 dagar eftersom det var folktomt på hotellet. Jag tycker inte om att det är folktomt och att man ska vara ledig. Men på dom 19 dagarna som jag har jobbat den här månaden så har jag iaf lyckats komma upp i 200 timmar! Det gillas mer. Och det som gillas ännu mer är att det är halv skatt denna månad.
Och något som är ännu bättre är att om 13 dagar får jag ut mer en 20!

Men jag gillar inte att bo här.

Jag ska se till att jag får en kamera i julklapp. Sen ska jag piffa upp den här bloggen med lite fina bilder. Vad tror ni om  det? Jag tror på det.

Tröttis

Jag är trött jag, bakfull också.
Orkar inte blogga.
Men eftersom mina 3 läsare vill veta hur jag har det så lär jag väl.

Jag har det bra. Jobbar som fan. Nu vet ni. :)

Jag tror jag ska sova en stund till.

Ny diet

Jag har börjat på en ny diet. Den kallas jobba och är inte testad av några profisorer eller frivilliga.
Såhär gör du;
Jobba ca. 14 timmar om dagen
Ät när du har tid, alltså max 2 gånger per dag.
Ät vad du hittar, en måltid kan alltså vara en brödskiva eller kanske en hel portion med lamm. Dock hinner du inte äta upp hela portionen eftersom du max får äta 3 min. 2 min om du ska hinna röka också.

Ja, där har ni den!

Du tror kanske att du kommer känna dig hungrig men icke! Du har så mycket att göra att du inte ens tänker på det. Och efter ca. 8 timmar så har du så jävla ont i fötterna så den bedövar all annan känsla i kroppen.





Hugo mår bra. Han äter massa russin (för att jag har så dåligt samvete för att jag inte är hemma med honom vissa dagar) att han snart kommer kräkas tror jag. Men han ser nöjd ut iaf.

Hej mitt vinterland

Det är hur mycket snö som hellst här, och mer ska det komma. Det tråkiga är att det blåser så jävligt så man vill ju hellst inte gå utanför dörren fasen det skulle vara väldigt roligt att gå ut och ha snöbollskrig.
Ikväll kommer det typ 100 pers som ska ha 5rätters, kan bli spännande.

Hugo råkade bada i toaletten för någon dag sedan. Snacka om att jag fick panik, fram med hårblåsen! Men det gick bra till slut tror jag, han är iaf lika pigg som vanligt.




I'm lucky I'm in love with my best friend