HAHA

εmεliε - säger:
Men du marre . Hade du varit en båt hade jag åkt på dig genom livet.

Haha, de tackar jag för Emelie ;)



Annars då?
Jorå, de funkar fint. Är väldigt mkt med Fn-rollspelet som snart ska bli, Saudi Arabia!

Och idag fick jag reda på att det ska komma och bo en Namibian (Alltså en tjej som kommer från Namibia som ligger i Afrika) här hos mig 2 veckor!!! Hur ska detta gå? Jag höll ju på att stypa Carlo, haha. Men de lööööser sig säkert. Jag tror faktiskt att detta kommer att gå bra! Väldigt bra faktiskt.
Hoppas ju på en resa dit sen också, weee! :) Så jag och Jonnie kan göra våran film :) YAY.

Nej, nu ska jag vänta på att Scrubs ska börja så jag får väl sitta här lite till dårå, men skriva nå mer blogg de örint ja nå ;)

Men hallah? Har inte det som jag skrivit i bloggen idag varit ganska vettigt? :) COOLT.

Aja, hare bre neerds.

6 JÄVLA DAGAR KVAAAAR! :D


Hejhejhejhej!

Jag har visst varit lite offline på bloggfronten. Det har jag varit på hela datafronten den här helgen faktiskt :P Jag har mest jobbat och umgåts och de funkar fint :D

Jag har faktiskt varken lust, ork eller vilja för att skriva här just nu. Så att eeh, ja.

Nu är de iaf bara 9 dagar kvar och det kommer bli så jälva gött! :D

Hare bra. Pöss

Hejhejhejhej!

Jag har visst varit lite offline på bloggfronten. Det har jag varit på hela datafronten den här helgen faktiskt :P Jag har mest jobbat och umgåts och de funkar fint :D

Jag har faktiskt varken lust, ork eller vilja för att skriva här just nu. Så att eeh, ja.

Nu är de iaf bara 9 dagar kvar och det kommer bli så jälva gött! :D

Hare bra. Pöss

:'( VS. :D

Jag ångrar mig som fan nu. JAG SKULLE HA GÅTT PÅ DEN DÄRA FÖRBANNADE SOLTORSFESTEN!
Men jag kunde verkligen inte göra det. Jag skulle ju ha haft körlektion halv 10 imån. och då hade de ju inte varit så bra om jag hade varit på fest ikväll. För nu vill jag verkligen ha det dära körkortet. Tänk va gött! :)
Fast de hade varit bra gött med fest ändå, men jag får inte tänka så!

Det började bra. Inte ens när jag träffade Karin och Lovis på jobbet och dom var super snygga så vill jag inte gå. Det var inte fören jag hade kommit hem och satt på mig pjamas och ser PK, Stason, Leo, Limpan, Joffen och ja, alla dom utan för mitt hus som ska ta bussen ner. Jag går ut och pratar lite med dem och då känner jag "JAG VILL OCKSÅ VARA FULL, SNYGG OCH SKAKA RUMPA!" Men ack. Seeen, ringer en glad och full Caroline som tackar för att jag inte har någon cigg att bjuda på så att dom inte kan röka. Haha, sötnos :)

Jag ska iaf vara snygg imån, de har jag bestämt mig för :)

Nej, men hoppas att ni verkligen har kul ikväll allihopa ! :) PARTY

OCH GRATTIS EMELIE FÖRIFAN! :D STORA DAMEN, YEY! PÖSS

Ursäkta

Nu för ursäkta mig för alla mina felstavningar och konstiga skrivningar, men jag är som sakt ganska trött. Men bloggen funkar inte som jag vill och då skiter jag i det och gör så här istället :) PUSS

Alla sjärtansdag! :)

Idag har det varit en såndär dag som jg inte riktigt förstår hur jag igentligen har hunnit med allt..

Allt började med att jag sov hos Anna i henns frigg med Emelie och Marika. Och Anna såklart :)
Fanny ringde och väckte oss klockan 9 så allt vart så överkyckliga (det var verkligen tur att hon inte var i närheten justdå).

Vid 13 kommer Farfar och hämtar mig. Vi åker hem till mig och hämtar pengarna så att jag äntligen kan skriva in mig på Åkes nu :)

Sen åkte vi hem till Farmor och Farfar där jag fick kyckligfile och ris, MUMA!

Sen kom mormor och hämtade mig och jag körde iväg till Åkes trafikskola och skrev in mig. Eftersom jag känner Stefan som lite havt äger det dära med sin pappa så bjöd han mig på inskrivning och teorin, 900 SPÄNN! Känns gött att ha sparat de :)
Bokade även en körlektion som jag ska ha fredag halv 10 :O hur ska jag klara detta?!? Det löööser sig ;D
(en andledning till att jag inte kan gå på soltorgsfesten).

Seeen, åkte jag och Mormor iväg och körde någon timme innan. Det går riktigt bra för mig faktiskt, de må jag då säga. Och mormor är riktigt stolt över mig :)

Sen åkte jag ner på stan och mötte upp grapparna grus (Viktoria, Jonna och Andreas). Vi köpte lite grejer (bröd och 2,25 HAHAHAHA) och sen åkte vi hem till Vickan och gjorde Toast :)

Seeen, åkte vi ner till le staden igen för att gå på bio :) Vi kikade på Linas kvällsbok. Den var bra. Lite i stuk med Fucking Åmål. Men bra ! "Spydde jag på dig?" ;D Haha.

Sen heem.

Sen badade jag och vart alldelens jätte trött..

Sen hamnade jag här.

Och snart ska jag gå och läsa lite körkortsteori.

Sen ska jag kolla på Scrubs,

Sen ska jag sova :)

Ska nog inte in till skolan imån heller. Ska köra med mormor imån också. Sen ska jag jobba också ( en till andledning till varför jag inte kan gå på soltorgsfesten). Yepp.

Denna dag har varit en bra dag :) Alla verkar vara deppade över att de är alla hjärtans dag. Men vafan, skit samma :) Det är väl bara lådsas som om inget har hänt och bara låta de vara en vanlig onsdag som vanligt :)

Jag vet inte om de var nått mer jag skulle skriva och inte orkar jag skriva nått mer för den delen heller :)

Så ni får väl ha de så bra dårå =)

Pöss!


Helgen

Åter igen, måndag! Alltid lika underbart. typ.

Sitter i skolan nu, slutar klockan 5 :/ har inte haft något på hela dagen typ förutom i morse halv 9 då vi hade möte med Namibia gruppen.. Men de var trevligt. Fick reda på att jag ska hålla på med dokumentationen.. Och nu funderar jag och Jonna på att göra en film om det hela som projektarbete :)
Fick även reda på att jag ska följa med dem till fjällen i 4 dagar och göra massa bus :) Och de är det som jag har klockan 4-5, planera det.. Så att ehh, de blir en lång dag i skolan idag! :P

Helgen var iaf bra. Spökjakt på fredagen. Var vid fasta pavaljongen och kyrkogård och grejer. Men inga spöken hittade vi. ;)
Lördagen var vi hos Jag, Anna, Emelie, Marika, Östberg, Kenny och Billy hos Emelie och kikade på melodifestivalen och sisådär =) Vart väl lite mer dricka än vad som va tänk, men vafan ;) ahah.
Söndag jobbade jag 12-16. Det var mindre kul .. Vatten var dessutom avstängt nån timme så att vi hade ingen läsk (ja, vi blander läsken med vatten för att den är helt koncentral annars) inget vatten och så mitt upp i allt slutade milkshaken att fungera! TÖPPEN. Så att folk var lite arga över att vi bara serverade jos, miniralvatten, öl, mjölk och icetea. Men de gick bra ändå. Yes böx.

Nej, nu ska jag kanske gå ner och ta mig en vända på stan och köpa popcorn innan  vi börjar igen :) Tihi.

Hare gött. Pöss!

03.08

Shit vad jag är patetisk just nu. Vem fan orkar sitta här nu?!
Inte jag. God natt!


HALLAH?!

Jag har ont i varenda lite en muskel som finns i min kropp. Innebandyn tog verkligen kol på mig igår, haha. Och inte nog med de, imorse när jag vaknade hade jag världens huvudvärk och ont i halsen. Så jag beslöt mig för att stanna hemma :) Vilket var väldigt skönt ! För nu mår jag myyyyycke bättre =)

Min pärla är hemma igen! :) Men allt på den försvann ju när dom lagade den så typ alla bilder från disney on ice är ju borta :/ fast jag tror nog att de ligger några på minnes kortet faktiskt, har inte orkat kolla än :P Musiken är de ju lungt med för den är ju kvar på datorn :) Men sen alla nummer är ju borta också förutom några enstaka som låg på simkortet. Så om jag frågar om erat nummer, så bli inte arga. Jag har inte raderat er med flit! =) 

Alla tänker rätt mycket på hur krävande dom är nu verkar det som. Klart att jag också har tänkt på de. Men ändå. Mitt krävade är en del av mig, och folk gillar mig för den jag är. Klart att man kan tröttna, men då är det så. För jag är jag och ingen annan. Jag kan inte springa runt och vara en mes som inte säger nått bara för jag tror att folk kommer tycka om mig mer då. Klart dom inte kommer göra! Dom kanske t.o.m. kommer gilla mig mindre bara för att jag inte längre är den jag är. Så jag säger bara en sak. Var dig själv, du vet vilka dina riktigt vänner är och dom tycker om dig, för det är väl det som är det viktiga, att vi har varandra. Inte sant?



Hade så bra alla tomtebarn. Puss.


SPS

Japp, idag har vi varit i farten igen. Inte gick de bra eller, nejnej :) Men kul som fan vare. Pris för bästa utklädnad och fair play fick vi ju iaf, så de var ju bra ! :) utklädnaden skulle vara bakis från början, sen vart de lite mer som om vi kom direkt från efterfesten och sen såg vi ut som horor. Det var ju TOPPEN. Men som sakt, de var kul. Kul som satan :)

Orkar inte skriva något mer eftersom jag är helt slut efter dagens bravader, men de var de värt.! :D

Pöss

Söta! :)

Jag har söta vänner =)

Nu sitter vi hemma hos Emelie och myser :) Kollat på melodifestivalen (som var sjukt dåligt förövrigt) och drickit lite vin och bara haft det allmänt mysigt duvet =)

Annars då? -Jotack, fint! :)

Justfan ja! Dansen har jag inte sakt ett ord om, men de var sjuuuuukt kul iaf! Förutom att Lovisa var där, störd tjej! (hämnden är ljuuv, haha! ;) )

Dagens;
Marika (som är den enda som är full) råkar släcka ett av våra fina ljus (som vi har grillat massmellows över) och ska tända det igen mot ett annat ljus. DÅ välter hon ju på de för att kunna tända och DÅ häller hon ur all stearin på sina byxor. Bra Marika! HAHA.

Och vet ni vad tjejen säger mer då?
-Jag har slagit av lilltån nageln på tån.

Hon kan ju hon också! =) HAHA.

Som sakt, min vänner är söta! :) <3

YEY! :D

Min ipod har kommit hem igen. Jag är sååå lycklig! :D

PUSS

Uggly betty

Uggly Betty. Här har ni henne i egen hög person. Riktigt fin, de är hon :)
Ugglybetty  



Btw.
Dagens låt; Red Hot Chili Peppers - Snow