Förlåt jojjo

Jag är full. Dom också. Dom snodde min mobil. Hoppas du inte tar illa upp. Daniel tyckte du var snygg. Det tycker jag cokslå. Anders river badrummet. Men jag tycker att du är snygg. anders också. alltså att jagf tycker att du cog anders är snygga. Eller anders tucker säker också att du är snugg.

nU HAR DU FÅTT ETT hetl inlägg jojjo. Det är jävligt stort i min blogg. Cooooolt. Shit va.

Nu ska jag nog sova. Älskar dig jojjo. Och maria, och johan, och anna, och fia och annelie oich lian och elin coh alla ni andra som jag inte kan stava tydligen. Lian? vem är det? Ni är bäsy-

Ha det skit tråkigt i sälen. Skit ner er. PUSS!

Btw, norge är bra.

Lammkött?

Är det bara jag som tycker att Hugo borde få sig lite lammkött? Anders tycker det inte (konstigt nog). Jag tror att han skulle behöva det.

Har precis varit ute och gått en promenix i det vackra vädret som vi har idag. I borlänge verkar det också vara fint. Men här är det riktigt vinter nu. En halv meter snö, alla granarna är helt vita och kyla biter i kinderna och solen som mjukar upp kroppen. Fantastiskt! Men skulle ju självklart ha varit i becken en sån här dag men eftersom jag inte har lyckats skaffa fram några skidor så går ju inte det.
Just nu ligger jag och väntar på att tvätten ska bli klar, hungring är jag också men jag vill inte laga mat eftersom jag nyss diskat. Haha. Satt upp lite mer krokar har jag också gjort och fixat och donat lite med annat.

Börjar klockan 17 idag, till 03 kanske. Bra start på nya månaden. Och snart får jag lön för 217 timmar, och halv skatt. Moahahaha. :D i like.

Nej tvätt sa vi, så anders slipper bli så grining när han slutar jobba.