20 ?

Snart är jag 20. Snart är jag system. 20 jävla år. Åldersnoja? Jappjapp!

På fredag ska Agda27 ut igen! TJOHO! Håkis <3



Jag längtar efter dig!


Hej

Tänkte mest bara titta in och säga hej. Att jag lever och så. Så ni vet.




Att du ens vågar prata med mig.
Att den ens kan gnälla på mig och göra samma sak?
Jag förstår inte.
Och jag behöver inte förstå, för jag bryr mig inte.
Jag har Anders och det är det enda jag behöver.

Jag är så lycklig med dig! <3

Jag har också bloggtorka.

All lust att blogga har verkligen försvunnit. Jag tror att det beror på att jag inte har så mycket att skriva om just nu.
Jag jobbar ju mest sen jag kom hem.. Helt tom i skallen och det enda som snurrar runt i huvudet är en massa hamburgare. Okej, det kanske är en annan person som snurrar runt där en hel del också. ;)



Se till att bilen blir fixad!
Jag saknar dig så mycket.

Hemma

Jag är hemma igen och fruktasvärt tomt. Jag kan ju säga så mycket som att jag avundas er som får vara med dom ni tycker mest om varje dag. Det är 2 veckor nu tills jag får träffa Anders igen... Känns tungt faktiskt.

Men vi har varit i Sälen, shit vad man blev bortskämd med backarna i Norge alltså. Nej, sälen var igen höjdare. Söndagskvällen var vi på HC men Anders rökte för mycket och jag fick huvudvärk så vi gick hem vid 1 tror jag. Vaknade imorse med världens huvudvärk och ont i kroppen, tror dock inte att det bara var bakfylla, jag tror att jag har fått tillbaka min älskade förkylning... Blev inte mycket åka i backen idag inte. Vart mest och sitta framför brasan och dricka varm choklad med vispgrädde. Det är nog faktiskt en av dom bästa sakerna men att åka skiodor, när man har åkte minst 3 åk får man dricka choklad ^^. Sen buss från Sälen till borlänge och fyfan vad tråkigt det var. Tjoho, det bästa som finns.

Hemma är jag iaf nu, 11-20 imorgon känns ju inte alls så lockande.. Men men. Har nyss klämt i mig en popcorn påse, eller nej jag lyckades bara göra en halv påse och dom vart brända. Tjoho vad jag saknar min kock ;)
Tänkte att jag skulle duscha ikväll också men det blir inte så eftersom att jag lyckades glömma balsamet i Norge. Tvätter jag håret och sen går och lägger mig kommer jag vara flintskallig imorgon efter att jag borstat det. Nej blir och duscha imorgon och sen upp i en toffs, asbra! Hur jag nu ska orka upp..? Wuäää..




Nu ska jag ringa och säga god natt till dig!

Norge

Nu är det inte många minter kvar av alla stjärtansdag. Det har varit en bra dag. Fast jag har ont i knän och rumpan. Kan ni gissa vad det beror på? Nej, Maria du har fel. Det är faktiskt efter snowboard åkningen idag. Jag ska aldrig göra om det igen.

Kvällen avslutads bra också, efter någon timmes sömn så fick jag mina pannkakor och så kollade vi på lite film och myste. :) Men nu är det någon som ligger och drar i mig så det är väl lika bra och krypa ner bervid.


Hoppas att ni också har haft en mysig dag! :)

Norge - alla stjärtansdag!

Jag tänkte jag skulle berätta för er hur mysigt jag och Anders har haft det idag. Hur morgonen började vet ni ju redan.. Förutom att han fick ett fint kort av mig. Alltså inte ett kort på mig, utan han fick det av mig. I alla fall, sen var vi lite bakis och skulle äta pyttipanna som anders skulle laga. Jovisst vad han gjorde... Sen var vi faktiskt ut en sväng i backen, vi hyrde en snowboard åt mig så jag skulle få prova. När det har gått 2 timmar så har vi kommit genom halva backen. Och det mest romantiska jag fick höra i backen var typ, - Men res på dig, din feta röv rör sig ju inte en millimeter från backen. Eller, - Men det är inte svårt, de är bara att vrida på högerbenet.
Jo tjena mittbana att det bara var. Ja, men vi hade det mysig iaf när vi åkte gondolen ner för resen av backen. Haha.
Och vet ni nu? Kockjävlen som ska laga pankakstårta till mig, han sover. Så när jag får mat igen vet man aldrig. Dom är så underbara dom där karlarna....





Trots allt detta så är denna alla hjärtansdag den bästa någonsin.
För jag har fått vara med någon jag tycker om sjukt mycket, hela dagen.
Och han är faktiskt riktigt söt när han sover också.. :)


Norge - alla stjärtansdag!

hm, gårdagen var spännande. Vaknade upp på Esso som vanligt, tur var väl det.. Vaknade dock i panik av att Daniel kom in och väckte oss och undrade om vi kunde skjutsa upp honom på berget, fick ju jag se hotellet också tänkte vi. Mycket fint vare :) Sen fick vi veta att vid 12 skulle tidningen komma och ta kort på alla Leksingar eftersom Leksand är vänskapasby med Lillehammer så ville dom väl visa upp nått, äh skitsamma. Vi åker hem igen, äter lite frulle och byter om till skidkläder så att vi kan dra ut i backen direkt efter att tidningen vart där. När vi kommer upp till hotellet igen så visar det sig att tidningen inte kommer fören 13 och passande nog så har jag glömt liftkortet hemma. Så vi åker ner igen och sen upp igen. Och jag kan ju också tillägga att det inte är något litet berg.. Efter en timme var dom klara och vi hoppade ut i backen. Vart inte så mycket åkande, lite isigt i backen det var tråkigt. När vi kom hem sen så gjorde vi varma nacho chips med smält ost och sen lite gucka, salsa sås & cream fresh som vi dippade i. Mumma, och öl till såklart :P Sen ringer Erik och undrar om vi inte ska komma till Woodys och ta en öl eller hundra med han och Sanna som har varit på middag. Så visst gjorde vi väl det. Lite senare kom även alla dom som jobbat och sen kan ni ju lista ut resten själv tror jag.. Många öl, många cider, tydligen lite sprit och en massa dansande. Men roligt hade jag iaf, och det var världens längsta väg hem igår!!


Idag, mår som jag förtjänar. Eller nej, jag mår bättre än vad jag förtjänar. Fasktiskt. Anders ligger dock och sover tror jag, han är då iaf inte sugen på att gå upp. Det är kanske nu jag ska ge igen för alla gånger... Hmmmm. Kanske kanske..

Och vet ni vad han säger imorse?!
- Ska jag få frukost på sängen idag? Det är ju faktiskt min dag idag...
Romantiska jävel!



(Massa felstavningar och konstiga menigar,
men jag ansvarar inte alls för sånt idag)


Norge

Ligger i soffan och slötittar på fresh prince of bel air och väntar på att Anders ska komma hem från jobbet snart.
Sov ganska länge idag, typ 12. Skönt vare. Och när jag kommer upp så bjuds jag på gårdagenstårta och kaffe till frulle, inte fy skam. Det tyckte nog min mage också. Den har cpa ur totalt på tal om det. Jag tror att den har dött. Aaah, det tror jag.


Eeeh, a. Har typ setat och slipat på det här blogginlägget i en timme kanske. Men det blir nog inte bättre än såhär. Nej.. Hej!


Norge

Jahappjapp. Nyss tryckt en macka från det underbara Esso och har kikat lite på Sparta, kan den ha hetat så? jaja, bra var den då inte. Massa som slåss och massa som dog och så var det med det. Eller heter den kanske 300? Skitsamma.


Tänkte att jag skulle skriva lite på mitt personliga brev, men de har jag ju inte gjort. Har inte kännt nån inspiration riktigt.. Nog har jag försökt, jovisst. Men jag har hela tiden suddat ut allt lika snabbt som det var skrivet. Nej, jag skjuter upp det också, precis som allt annat, dä älskä man! Kallt är det också, som fan! Även inne. Man får inte ligga still för länge här för då fryser man fast. Det är lite som hemma hos mig faktiskt ^^.
Funderar på att ta en jätte varm dusch och sen lägga mig och mysa under täcket ett tag innan dom kommer hem från längdskidåkningen för då vankas det tårta :D Björn fyller tydligen år idag så han har stått och lagat tårta halva dagen, eller nej kanske inte. Men fin var den då iaf. :) Och Grattis :)


Visste ni det? Här i Norge så måste man aktivera sig hela dagarna typ. Åker man inte skidor nerför så åker man platt eller så shoppar man eller så jobbar man eller så gör man något annat eller så heter man Anders Högvall och försöker få sex. Haha, nej förlåt... Men det ska vara full fart hela tiden. Och idag så gjorde dom slag i saken och åkte iväg och pantade alla flaskor, det var inte dåligt med flaskor det kan jag löva. Det dricks ju öl här varje kväll så att eeh ja. 


& du Grazze.. Jag & Anders har kommit fram till att han kör en Janne Huokko innan ens en tummnagel överhuvudtaget rör min 2.a. SÅDÄSÅ.
(ja, han är till utlån om du vill, haha.)



Haha, märker ni i det jag just skrivit hur bitter jag faktiskt är. Riktigt bitter är jag, men vill inte riktigt erkänna det så jag bara skojar om det. Märker ni det? Eller är det bara jag som märker det kanske?
Lika bra jag lägger nu innan de spårar.

Norge

Anders är och jobbar alla andra också. Eller nej, nån är i backen och nån är i Lillehammer och några andra är säkert någon annanstans också. Jag är då ensam här iaf, tror jag.. Det är tur att man är en sån datanerd så jag kan sitta här i flera timmar och roa mig själv, läsa bloggar, spotify, ansiktsboken osv osv, ni vet. Skickar sms med Maria nu också. Det är trevligt att höra att folk lever hemma i Sverige också. :) Men så mycket verkar det ju inte hända där hemma. Men vad hade jag förvätat mig? Borlänge, underbara Borlänge..

Imorse när vi vaknade såg vi att var -30 i Lillehammer. Det är kallt hörnini, nu är det ju faktiskt bara -18.
Och imorgon när Anders slutat jobba så ska vi åka in dit och fika och mysa lite. Jag måste ju få det fantastiska(?) Norska utbudet. höhö. 

På tal om mornar, jag har blivit morgonpigg. Eller det var väl kanske lite och ta i för Anders får fortfarande inte sex på morgonen för att jag är för trött, haha. Nej, men vi vaknar typ runt 10 och sen är vi vakna. Jag känner inte ens för att somna om, bara ligga och dra mig lite innan det är det är dax att gå ner till Esso och köpa chokladmjölk till dagens frukost. Jag har inte ens svårt att somna här fasten vi ligger i en 90 säng typ på varandra så somnar jag, hur lätt som hellst. Det är coolt.  Eller så är det kanske för att jag får somna i armarna på någon jag tycker väldigt mycket om..

Nej, nu ska jag gå och ta mig ännu en järntabeltt och sen är när det nog faktiskt dax för en rök! ^^

Norge

Blev inte många åk för mig idag inte. Har ju Fannys pjäxor och dom är ju lite små över bena då kanske så det trycker som fan så jag vill knappt svänga. Inge kul att åka då :/ Och sen så drog dom med mig i typ 80 meter djup snö så jag ramlade och tappade bort skidorna mest hela tiden. Då lesnade jag och åkte hem, Skönt de också, bara ligga och ta det lite lungt, spotifya lite :). Spöat Thomas 2 ggr i buzz också, de måste jag ju nämna. :D

Kanske ta och göra om detta till en blogg där jag skriver om alla mina problem ist? En klagoblogg helt enkelt. Hmm, kanske ska ta och berätta om hur mysigt det faktiskt är här. Jävligt kallt, men mysigt. Vara med Anders så gott som hela dagarna. Massa massa snö. överallt. Och var med än kollar så är det bara en massa berg. Hade ju med mig kameran med den vägrar fungera så jag får väl ta några värdelösa mobilkort (JAG VILL HA TILLBAKA MIN MOBIL NUUUU!) så att ni iaf kan få se hur det ser ut. Riktigt vinterlandskap.

Nej, nu ska jag se om jag kanske hittar nått dåligt att titta på och kanske kan ta mig en liten powenap! :)

Norge

Okej, nu har vi sett australia. Jätte jätte bra. Eller inte. Eller jag har väl egentligen inte rätt att utala mig alls eftersom jag som mer eller mindre av hela filemen. Men det jag såg tyckte jag inte var så intressant. Men jag tror man lär se den med svensk text för australienska är då inte lätt att förstå sig på minsann,.

Nu är "kockarna" i käket och gör storkok till alla som bor här. Pasta, med svamp, bocon och grädde. Mumms. Men observera att jag skrev kockarna! Jag tror inte uttrycket "ju fler kockar desstu sämre soppa" stämmer i det här gänget. Haha. Nejdå. Dom är duktiga. Nån kanske städer efter gårdagens bravader. Kanske ska hjälpa till lite? Njae, ska nog röka först så är det mesta klart sen! :)



Oroar du dig för mig Johun? ;)
Du kan vara lugn, jag äter järntabletter, smörjer mina utslag och tar min tabletter mot mina kliningar varje dag.
Du borde vara mer orlig för Högis, han försöker ta livet av sig istället varje dag i backen. Haha.

Norge

Ny duschad och fin är man nu. En hel dag i backen har det varit idag, hur skönt som helst. Solen har lyst hela dagen och backarna har varit fina! Hoppas att det är lika fint imorgon också. Det blir det ännu en dag i backen. :)
Ville mest berätta att jag fortfarande lever :P



Jag äter ju dom för fullt vem det var som komenterade de :P

Norge

Jag är i Norge nu. Så kul att få träffa Anders igen! :)

Men jag är så trött, så trött. Har varit igång sen 6, och om man har järnbrist så blir man lätt lite extra trött. Plus detta så tror jag att jag har förfrysit mina kinder. Det gör så ont så ont. Har ju gjort det förut och då är det ju så lätt att man gör det mest hela tiden.

Känner mig riktigt tråkig som ligger inne på rummet medan dom andra är där ute och spelar buzz och dricker öl. Men jag orkar helt enkelt inte ikväll. Det är bra att jag ska vara här en vecka så dom kan få se vad jag går för ;) haha.






Jag hatar järnbrist.

Packa pappas pappsäck

Vad har men med sig egentligen? Vad ska vi göra? Hur mycket av varje ska jag ha med mig?
Jag är inte bra på att packa, verkligen inte. Nån som är bra på sånt? Får nog ringa Maria, hon brukar ju ha koll på det mesta :P


Tror iaf att jag är klar snart. Så snart väntar Leksand eftersom bilen går imorgon 07.00 från Leksand imorgon är det väl lika bra att vara där redan ikväll tycker jag! Thomas verkar ensam så honom får jag väl lov att sällskapa med också. :)

Nej, jag är stressad. Packa Packa Packa!!





Ses snart älskling.
Jag saknar dig!

Än är det bara torsdag..

Håkis, min håkis. Vad bra han är. Snart får jag träffa honom igen. :) <3


Anders har åkt tillbaka till Norge så nu kanske jag har tid att blogga lite igen.. Men sen så åker ju jag på söndag till honom. Det ska bli mys! :)
Och sen har jag skaffat en annan blogg, en microblogg. Det är en blogg som man uppdaterar typ som man gör på facebook, ni vet statusuppdatering. Så typ. Coolt? Ja, kanske. Jag har nog inte fattat riktigt än tror jag. Eller jo. Det är inte så mycket att fatta. Jaja, ska försöka uppdatera iaf. Jag är ju så bra på det i den här bloggen menar jag ju :P haha.
martinahagg.bloggy.se
kika in där ni.






Längtar tills på söndag.
Jag saknar dig.

ingen bra bloggerska här inte...

Nej, jag har ju inte bloggat mycket dom senaste dagarna inte.. Men jag har ju faktiskt haft en mycket bra anledning.
Det kom en snygging och våldgästade mig i lördags som jag har umgåts med sen dess. Så jag har mest myst hela tiden. Och jobbat. Och varit i Leksand och varit full.

Nu strippar vi här också, det tycker vi om ;)
Och ner i sängen kröp han, det såg mysigt ut. Bäst att skynda sig att krypa ner innan han somnar :)

HOJ!