Mitt öra!

Vad fan händer med mitt stackars öra? Tänk er att ni har världens fetaste lock i örat som gör att ni inte hör någonting på det örat och dessutom gör det ont som tusan.
Så känns det.
Plus att det känns som om halva mitt ansikte blir lite halvt förlamat pga det. Jag känner inte riktigt när det rinner i ena näsborren och mitt öga rinner hela tiden. Sjukt läskigt och sjukt ont, SÅ E DE!

Det brann på Hagalund idag också, för er som missat de. Ett tjocktrökmoln la sig över hela hagalund.. Det var det dära lilla huset ni vet? På hällsjövägen? Det där lilla gula? Nej, ni kanske inte vet. Men det var det iaf.

Och på tal om det så var det brandlarm på Kupolen idag också. Allt utrymdes ink. vi på McD. Synd bara att man var utstämplad på rast. Och att man fick springa runt med maten som det igentligen var tänkt att man skulle äta.

Men oj. 2 inlägg på samma dag. Det händer grejer ;)

Vart är sommaren?

Vart i helvete är sommaren? Jag tycker det är många många för många veckor sedan det var sol en hel dag. Har jag inte rätt? Jorå. :)

Jag har jobbat öppning 2 dagar i rad nu. Alltså har jag varit vaken från klockan typ 5 i 2 dagar.
Igår somnade jag klcokan 9, jag totalt däckade! Skönt vare. Jag fick alltså sova 8 timmar. När jag ska jobba öppning brukar jag få typ 4 timmars sömn. Så jag kände mig faktiskt ovanligt pigg imorse. När Markus sedan kommer till jobbet frågar han om jag söp igår för att jag ser så sprängd ut. Tack för den du! haha.

(Jag ljög lite. Jag kände mig inte alls pigg imorse. Jag kände mig så sjuk att jag trodde att jag skulle dö. Men efter ett par timmar och lite the så mådde jag mycket bättre och det var då mackan sa så.
Jag skrev i morse först eftersom då slapp jag skriva så mkt. Men sen kom jag på att då kan ni inte veta hur synd det är om mig som är sjuk, så då fick jag lov att skriva det iaf. Så nu vet ni, tackhej!)

Förkyld

När man inte är fökyld på glömmer man bort du illa det faktiskt är att vara det.
Man glömmer bort hur ont man har i hvudet,
hur tung man är i hela kroppen,
hur ont i halsen man faktiskt kan ha,
hur mycket snor det finns i en näsa,
hur mycket man bara vill sova hela tiden!
Men man får väl tack för att man blir påmind ibland då..
Och varför är det så lite nässpray i en nässpraysflaska?

Ensam?

Nix, inatt är jag inte ensam. :)
Jag tror han tänker sova nu så jag går väl och kramar lite på honom först!

God natt

Nu ligger jag med Alexander här i sängen.. Vi sov till klockan 4 idag, mindre bra. Så vi är ganska pigga nu. Men men, smällar man får ta. Jag sa att jag skulle uppdatera oftare, men jag vet inte vad jag ska skriva om... Det roligaste som händer i mitt liv är att alexander kommer och hälsar på mig och att ända gången jag är utanför dörren är när jag ska äta eller handla typ.

Jag tror jag ska tvinga mormor och klippa mig imån, ja kanske de kanske :) Kan ju vara kul att göra något nytt. Kanske ska tvinga Grazze att färga håret på mig också, orkar ju inte vara med mormor för länge :P haha. :)

Revbenet lever väl på som valigt för er som undrar. Idag har jag haft snuskigt ont.. Meeene, så är det. Jag knarkar väl på ;) Nej, nu ska jag tvinga mig själv och sova så Alexander också får sova, han ska ju upp och jobba imorgon han. Jag har väl tänkt att jag ska infinna mig på McD klockan 06.00 på tisdag morgon. Men om jag mår som jag har gjort idag imorgon så blir det nog inte så...

Jag gjorde det för dig, Håkan!

Ja, jag ska väl försöka att skriva blogg nu. Jag är ju inge van bloggare längre om man säger så..

P&L är över och vilket jävla P&L sen. Hejochhå.
Samma vecka om  P&L skulle börja så lyckades jag komma över att band. Så nöjd blev jag. Jag var inte lika nöjd över att jag jobbade 9-18 på fredagen och 9-18 på lördagen och 6-15 på söndagen. Men det sket väl jag i och gick ut och gjorde staden osäker, eller nja. Det gjorde den ganska bra själv. Men iaf. Fredagen, jag var ensam och full. Och att titta på Jason i det tillståndet var ingen bra ide så jag drog vidare. Ensam och full. Många ensamma fotsteg senare och efter lite Mano Chuo senare så gick jag hem och sov i ganska bra tid faktiskt.
Dagen efter var jag pigg och kry, jomen.... Jobbade mina timmar och sedan fort hem för att öppna mina öl. Stan väntade på mig så jag och fia traskade ner och skrek till Takida.
Brevid oss stog det en mycket tevlig dam som frågade oss; "-Kan man få höra orginalet?" Så då skrev vi lite högre. :)
Sen drack vi mer öl och sen var det dax för Kent. Jag är inget stort Kent fan, men dom var faktiskt riktigt bra, iaf live. Grymt bra faktiskt. Många låtar och efterfester gick jag och la mig betydligt senare än gårdagen, men min älskade Annae :)
Samma lika nästa dag, jobbade mina timmar och sen hem och dricka öl. Dock var denna dagen den största andledning till att jag faktiskt hade köpt biljett. Hans namn var Håkan Hellström.. När vi väl kom ner på stan köpte jag och Maria var sina fina Håkan tröjor och sen bar det iväg till scenen där vi trängde oss framåt. Anna gav upp ganska snart och Maria tappade jag bort någonstans på vägen och även hon gav upp sen. Men jag, jag dansade runt mitt i smeten så långt långt fram. Nästan längst fram. Dansade kan man väl inte säga att jag gjorde heller, men hoppade alla runt mig så hade jag inte så mycket mer val än att hoppa jag också. Håkan kom ner från scenen och sjöng med oss i publken, jag har rört hans arm, wooooow! :D haha. Men någonting hände där framme. När Håkan hade sjugit klart hade även jag gjort de. Chippandes efter andan satt jag på trottoarkanten och blev sedan körd i ambulans till sjukan dom har på camingen. Sen fick jag gå hem. Nu sitter jag iaf här med en spricka i revbenet och har fått morfin utskrivet så jag mår bra trotts omständigheterna. :)

En annan sak som också har hänt är att jag har sett sex in the city filmen, grymt bra. Det var sex in the city nyss på tv också. Dom har väl börjat sända det igen för att den går på bio nu antar jag, smart av mig! :) Men man skrattar med dom, man gråter med dom och ja man känner med dom. Det är en serie/film som verkligen berör!
Jag vill flytta dit, ha en egen lägenhet, massa snygga kläder och en massa pengar som man kan shoppa upp! :)

Har jag föresten sagt att jag har pojkvän? Jo, så är det. Han heter Alexander och är jätte söt. Jag älskar honom redan, haha! ;)

Nej, nu ska jag ta och sova igen. Det är det enda som jag har gjort idag tror jag.
Men nu har ni iaf fått er en jävla uppdatering här. Och ja, jag ska försöka fortsätta med det. :)